Chelsea çıldırdı! 250 Milyon Euro!

Premier Lig devlerinden Chelsea bu yaz Serie A futbolcularına 250 milyon Euro değerinde baskın bir transfer atağı gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

20.03.2020-13:13 - (Son Güncelleme: 20.03.2020-14:44) Chelsea çıldırdı! 250 Milyon Euro!

İngiliz ekibi, geçtiğimiz yaz futbolcu satın alımını durduran transfer engelinden kurtulduktan sonra sezon bitiminde takımlarına büyük yatırım yapmak istiyor. Menajer Frank Lampard'ın transfer için ilk seçenekleri kaleci, orta saha ve forvet pozisyonlarına takviye sağlamak.

Ada medyasında yer alan habere göre, Chelsea İtalya'da pozisyonlarının en iyi futbolcularından olan Pjanic, Martinez ve Donnarumma için 250 milyon Euroluk bir teklif planlıyor.

Bunlardan biri, Maurizio Sarri'nin gözünden düştükten sonra gitmeye hevesli olabilecek Juventus orta saha oyuncusu Pjaniç. Eski Chelsea teknik direktörü Sarri, son zamanlarda orta alanda Rodrigo Bentancur, Blaise Matuidi ve Aaron Ramsey üçlüsüne döndü ve Bosnalıyı kadro bıraktı.

Juventus'un Pjanic için 65 milyon Euro civarında bir fiyat isteyeceği tahmin ediliyor.

MARTİNEZ 120 MİLYON EURO!

Menajer Lampard, Tammy Abraham ile forma rekabetine girecek ve onu zorlayacak bir ismi de takıma katmak istiyor. İlk isim ise Inter'in genç oyuncusu Lautaro Martinez. Arjantinli yıldız için yaklaşık 120 milyon Euro bir teklif oluşturulacak.

Londra'ya üçüncü hamle ise Milan file bekçisi Gianluigi Donnarumma. Kepa Arrizabalaga bir takım hatanın devamında yerini son olarak Caballero'ya bırakmıştı. Donnarumma için de düşünülen bedel 60 milyon Euro.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal