Ceyhun Gülselam: 'Kadıköy'de Fenerbahçe Maçı Var'

Aytemiz Alanyaspor'un orta saha futbolcusu Ceyhun Gülselam, sonuna kadar savaşacaklarını ve ligi en iyi yerde tamamlamak istediklerini belirtti.

27.02.2020-13:25 - (Son Güncelleme: 27.02.2020-13:17) Ceyhun Gülselam: 'Kadıköy'de Fenerbahçe Maçı Var'
Almanya'da dünyaya gelen orta saha futbolcusu 32 yaşındaki Ceyhun Gülselam, Bayer Münih altyapısında start verdiği futbol yaşamını Türkiye'de devam ettiriyor.

Trabzonspor'da ve Galatasaray'da da top koşturan yıldız futbolcu, Süper Lig takımlarından Alanyaspor'un 1,5 senedir formasını terletiyor..

Ceyhun Gülselam, Aytemiz Alanyaspor'un Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde yaptığı idmanın ardından basın mensuplarına, ekibinde iyi bir dönem geçirdiğini aktardı.

Performansını yorumlamaktan pek hoşlanmadığını anlatan Ceyhun, "Burada kendimi rahat ve iyi hissediyorum. İyi bir takıma denk geldim. Bundan dolayı da iyi oynadığımı düşünüyorum. Son 1,5 yılda iyi bir performans gösterdim. İnşallah bunu sürdürüp Alanyaspor'a daha fazla katkı sağlarım." ifadelerini kullandı.

Gülselam, Alanyaspor ekibinde geçen sene lige iyi giriş yapamadıklarını fakat bu sene bunun tersinin olduğunu vurgulayarak şu sözleri söyledi:

"İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Sonra da lige iyi başladık. İki sezon arasındaki fark şuydu, bu yıl alt sıralardan erken kurtulduk. Altlarda olduğunuz zaman takım olarak rahatlamak istersiniz. Ondan sonra da hedeflere odaklanırsınız. Biz de maç maç düşünen bir ekip olduğumuz için üst taraflara oynayalım değil de geçen yıldan daha iyi bir yerde kapatmak istiyorduk. Bu yıl da maçtan maça baktık ve iyi gittik. Performanslarımız bizi başka hedeflere yönlendirdi. Biz de elimizden geleni yapıp, ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz."


Çok yoğun bir fikstürlerinin olduğundan bahseden Ceyhun, "Kupa maçı, Kadıköy'de Fenerbahçe maçı ve ardından Gençlerbirliği ve Sivas maçı. Üstelik Gençlerbirliği ve Sivas maçını iyi oynayarak kaybettik. Son iki maçtaki yenilgiler takımda bir öz güven kaybına neden olmadı. Hepimiz çok iyi bir takım olduğumuzu biliyoruz. O anlamda çok büyük bir sıkıntı yok. Onları da unutup önümüzdeki maçlara bakacağız." dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal