Cesc Fabregas, Guiness Rekorlar Kitabı’na Girdi!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea forması giyen İspanyol orta saha Cesc Fabregas, resmen Guiness Rekorlar Kitabı’na girdi.

17.10.2018-17:21 - (Son Güncelleme: 17.10.2018-17:19) Cesc Fabregas, Guiness Rekorlar Kitabı’na Girdi!

Cesc Fabregas, İngiltere Premier Lig'de 100 asiste en çabuk ulaşan futbolcu oldu.

Chelsea’de forma giyen deneyimli orta saha oyuncusu Cesc Fabregas, artık Guiness Rekorlar Kitabı’nın bir parçası oldu. İspanyol oyuncu, Premier Lig'de 100 asist barajına en hızlı ulaşan futbolcu olarak rekorlar kitabına girdi.

31 yaşındaki Fabregas 100. asistini, 31 Aralık 2016 tarihinde Stoke City ile oynanan karşılaşmada Willian'a yapmıştı. Yıldız futbolcu 100 asiste ulaşmak adına yalnızca 293 karşılaşmada forma giydi.

Fabregas'ın arkasında yer alan Ryan Giggs ise 100 asiste ulaşmak adına 367 karşılaşmaya çıkmıştı. İspanyol orta saha, isminin Guiness Rekorlar Kitabı’na girmesi sebebiyle büyük gurur duyduğunu ifade etti.

Bu sezon Chelsea’de istediği düzeyde forma şansı bulamayan deneyimli futbolcu: "Ben en hızlı, en güçlü, en esnek futbolcu değilim. Fazla yükseğe sıçradığım da söylenemez. Fakat işimi her zaman iyi yapmaya çalıştım. Bundan dolayı Guiness Rekorlar Kitabı’na girdiğim için gurur duyuyorum." şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal