Çerçesov: Türkiye Çok İyi Bir Takım

UEFA Uluslar Ligi B Grubu ilk mücadelesinde Türkiye A Milli Futbol Takımı'nı 2-1 mağlup eden Rusya'nın teknik direktörü Stanislav Çerçesov karşılaşma sonrası basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi

08.09.2018-10:39 - (Son Güncelleme: 08.09.2018-10:36) Çerçesov: Türkiye Çok İyi Bir Takım

Türkiye’de çok iyi ağırlandıklarını belirten deneyimli teknik adam "Çok iyi ağırlandık. Giderken de mutlu bir şekilde gidiyoruz." dedi.

Maçın son dakikalarında zor anlar yaşadıklarını vurgulayan Çerçesov, "Bu dakikalarda baskıyı biraz kabullendik fakat ardından tabii ki deneyim ve oyuncularımızın birbirlerine olan yakınlığı, bağlarıyla birlikte atakları çözdük. Bu takım zaman ilerledikçe, daha çok maça çıktıkça kalitesini ortaya koyacaktır." şeklinde konuştu.

Yedikleri golü de değerlendiren Çerçesov, "Özellikle 3 futbolcunun aynı anda topa çıkışı, orta alanda karşılamayı yapmayışı kalemize gol olarak yansıdı. Türkiye, çok iyi bir takım, çok diri. Oyunun geneline baktığımızda çok pozisyon ve sert mücadelelerle geçti. Burada çok iyi konuk edildik. Buradan ayrılırken de mutlu bir şekilde gidiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Tecrübeli teknik direktör, takımının başarısı ve kalitesinin yükselmesi adına elinden geleni yapacağını belirterek, şöyle konuştu:

"Biz ne istediğimizin ne yapmamız gerektiğinin farkındayız. Şu an daha başlangıçtayız. Tüm kategorilerde Rus Milli Takımı'nı daha ilerilere yükseltmek adına elimizden geleni yapacağız. Dünya Kupası'nda derece elde etmemiz Rusya halkında olumlu etki yaptı. Bunun farkındayız. Şimdi yeni uzun soluklu bir turnuvaya başlıyoruz. Bu turnuvada bizim adımıza önemli olan şey iyi dereceler kazanarak ileriye doğru devam etmek. Şu an doğru yoldayız, bu yolda devam edeceğiz."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal