Cenk Tosun'un Talipleri Artıyor

Beşiktaş, Cenk Tosun transferi için temasa geçti ancak milli futbolcunun bir talebi daha çıktı; Cocu'nun teknik direktörlük yaptığı Derby County.

03.01.2020-14:32 - (Son Güncelleme: 03.01.2020-14:30) Cenk Tosun'un Talipleri Artıyor

Beşiktaş, Cenk Tosun transferi için temasa geçti ancak milli futbolcunun bir talebi daha çıktı; Cocu'nun teknik direktörlük yaptığı Derby County.

Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ta ilk hedef Cenk Tosun.
Everton'da Carlo Ancelotti ile beraber çok şans bulamayan Cenk Tosun, EURO 2020'de formda olmak için Everton'da devam etmeme kararı aldı.

Şu ana kadar sadece 5 karşılaşmada 290 dakika görev alan ve Everton'dan ayrılık kararı alan Cenk Tosun'un kısa bir süre önce yönetim ile de bu konu üzerine görüşmeler gerçekleştirerek forma şansı bulabileceği bir takımda oynamasını talep etti.

ilk hedefi İngiltere'de devam etmek isteyen ve kariyerine Premier Lig'de sürdürmeyi belirtilen Cenk Tosun, Championship ekiplerinden Derby County'in teklifini bekletmeye aldı.

Phillip Cocu'nun kadroda görmek istediği Cenk için Everton ile görüşen Derby, olumlu geçtiği ancak milli futbolcu kariyerine Premier Lig'de devam etmek istemesinden dolayı şimdilik beklemeye karar verdi ve alternatifleri değerlendirme kararı aldı. Almanya Bundesliga takımlarından da talipleri olan ve tüm opsiyonları değerlendirmeye alan

Cenk Tosun için Türkiye şu anda öncelikli değil ancak Beşiktaş, Cenk'in bu kararına karşı tüm şartları zorlamaya devam edildiği bildirildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal