Cenk Tosun: 'Trabzonspor Çok Güçlü'

Beşiktaş'ın eski oyuncusu Cenk Tosun, şampiyonluk rekabetinin üç kulüp içerisinde geçeceğini belirtti. Deneyimli golcü, "Benim favorim Trabzonspor" değerlendirmesinde bulundu.

28.05.2020-09:32 - (Son Güncelleme: 28.05.2020-09:30) Cenk Tosun: 'Trabzonspor Çok Güçlü'

Everton’da görev yapan milli golcümüz Cenk Tosun, lige dair açıklamalarda bulundu.

Şampiyonluk yarışı ile ilgili değerlendirmeler yapan 28 yaşındaki golcü, favorisinin Trabzonspor olduğunu ifade etti.

İşte Cenk'in açıklamaları şu şekikde:

'SERGEN HOCA'NIN İŞİ KOLAY DEĞİL'

"Oyuncu kalitesi anlamında, maddi anlamda eski Beşiktaş ile şimdiki Beşiktaş arasında fark var. Sergen Hoca'nın işi kolay değil. Beşiktaş'ın çocuğu. Zaman verilmeli. Sergen hocanın üstünde durulması lazım. Daha çok yeni. Birkaç ay oldu teknik direktör olalı. Sezon içinde gelmek de kolay değil. Gelecek sezon takımla kamp geçirdiğinde daha iyi işler yapacaktır. Bu sezon şampiyonluk zor gibi gözüküyor. Ben Sergen Hoca ile Gaziantep'te çalıştım. Çok zevk aldığım bir hocaydı. Beni çok seviyordu. Beşiktaş'ta da çalışmak isterdim onunla."

'TRABZONSPOR ÇOK GÜÇLÜ'

"Türkiye liginin kalitesi arttı. Sivasspor ve Alanyaspor'un performansı çok yüksekti. Trabzonspor da kendini aştı. Şampiyonluğa çok oynamadı 2011 sezonundan beri. Bu sezon Trabzonspor çok güçlü buluyorum. Benim favorim Trabzonspor. Şampiyonluk yarışı Trabzonspor, Başakşehir ve Galatasaray arasında geçer."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal