Cenk Tosun: ''Sevinçliyiz ama Sevincimiz Buruk''

A Milli Futbolcu Cenk Tosun, "Sevinçliyiz ama şehitlerimizden dolayı sevincimiz buruk. Her zaman askerimizin yanındayız. İnşallah bu operasyondan da alnımızın akıyla çıkacaklarını umut ediyoruz" dedi.

12.10.2019-11:45 - (Son Güncelleme: 12.10.2019-11:44)

A Milli Takımı’nın Arnavutluk’u 1-0 mağlup ettiği maçta golü kaydeden Cenk Tosun, karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

"SEVİNÇLİYİZ AMA SEVİNCİMİZ BURUK"

Şehitlerden dolayı çok fazla konuşmak istemediğini belirten Cenk Tosun, "Golden sonra çok sevindik. Haberimiz yoktu maçtan sonra haberimiz olduk. 8 şehidimiz var. O yüzden çok da fazla konuşmak istemiyorum. Sevinçliyiz ama şehitlerimizden dolayı sevincimiz buruk. Her zaman askerimizin yanındayız. İnşallah bu operasyondan da alnımızın akıyla çıkacaklarını umut ediyoruz" ifadelerini kullandı.

"FRANSA MAÇI BİZİM İÇİN FİNAL NİTELİĞİNDE"

"Fransa bizim için final maçı. Yendiğimiz ya da berabere kaldığımız takdirde inşallah şampiyonaya gideceğiz. 7 maçta 6 galibiyet aldık bu çok büyük bir başarı. Bu yüzden arkadaşlarımı da tebrik etmek istiyorum. Bu maçın analizini yapacağız ve 3 gün sonraki maçta da her şeyimizi vermeye hazırız."

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal