Cenk Tosun Hakkında Önemli Açıklama!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Cenk Tosun'un Everton'a transferi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

04.01.2018-12:34 - (Son Güncelleme: 04.01.2018-12:40) Cenk Tosun Hakkında Önemli Açıklama!

Cenk Tosun'un transferi ile ilgili açıklama yapan Fikret Orman, "Bu iş hafta sonuna kadar sonuçlanacak" dedi.

Cenk Tosun'un Everton'a transferi için 28 milyon euro bonservis bedeli ile anlaşan Beşiktaş'ta konu hakkında konuşan Orman, "Bizim menfaatimiz kadar oyuncularımızın da menfaati önemli. Cenk gitmek istiyor, biz de yapıcı davranmaya çalışıyoruz. Cenk Tosun kadar bize şu anda yapılacak olan takviyeler ile ilgileniyoruz. Artık al al al dönemi bitti, al ve sat, al ve değer kat dönemi başladı.Henüz sonuçlanmış bir şey değil, istediğimiz rakamlara geldi. Sona yaklaştık ancak henüz tamamlanmış bir şey yok" dedi.

Diğer yandan, Başbakan Yardımcısı Şimşek sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, söz konusu transferin Türkiye’nin cari açığına olumlu katkı yapacağını belirtti.

"Başbakan Yardımcısı Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şunları kaydetti: Eğer doğru ise Cenk Tosun ve Beşiktaş’ı tebrik ederim.

Ülkemizin cari açığına olumlu katkılarından dolayı da teşekkür ederim.

80 milyondan fazla nüfusu ve futbola olan muazzam ilgiyi dikkate alırsak Türkiye, futbolcu transferinde büyük net dış fazla vermeli...”

Cenk Tosun’un TL karşılığı 137,4 milyon TL olan 27 milyon sterline İngiliz kulübü Everton’a transfer edildiği açıklanmıştı".

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal