Cenk Tosun Duyurdu! Fenerbahçe'ye Gidecek mi?

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'nun transfer için çalışmalara başladığı öne sürülen milli oyuncu Cenk Tosun, gündeme ilişkin kritik açıklamalar yaptı.

09.09.2020-14:32 - (Son Güncelleme: 09.09.2020-14:30) Cenk Tosun Duyurdu! Fenerbahçe'ye Gidecek mi?

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu, İngiliz kulübü Everton'ın sportif direktörü Marcel Brands ile Cenk Tosun transferi için iletişime geçtiği ve 29 yaşındaki forvetin durumu için görüşme yapan Belözoğlu'nun ilk teklifini de sunduğu aktarılmıştı. Transfer dedikodularına Cenk Tosun bizzat cevap verdi. Canlı yayına katılan Cenk, transferi hakkında kimse ile iletişime geçmediğini dile getirdi.

İşte Cenk Tosun'un yaptığı açıklama şu şekilde:

"Ancelotti geldikten sonra onunla 2-3 hafta çalıştım. Birbirimizi çok tanıyamadık. Ancelotti gitmemi çok istemiyordu. Takımda kalmamı istedi ama önümü kesmeyeceğini söyledi. Tesislerde her gün durumumu soruyor. İdmanlarda onun mentalitesini anladım."

TRANSFER AÇIKLAMASI

"Transferimle ilgili sakatlık sürecinde hiç kimseyle görüşmedim. Zaten iyileşmeden hiçbir yre gidemem. Bir kulüp beni alsa bile devre arasına kadar oynatamaz. Niye alsınlar? Eğer hoca beni istemezse o zaman başka bir takıma giderim. Önceliğim Avrupa."

"Türkiye'ye dönmek için erken. Daha hayal ettiklerimi başarmadım. Adımdan daha fazla söz ettirip sonra dönmek istiyorum."

ÇAĞLAR'A ÖVGÜ DOLU SÖZLER

"Çağlar, Premier Lig'de yılın 11'inde olmayı hak etti. Van Dijk ile en iyisi. Biz oyunculara anket yapmışlardı, ben de Van Dijk ve Çağlar'ı seçtim. Bunu ona da mesajla söyledim, bana gülerek geri döndü."

MİLLİ TAKIM'A NE ZAMAN DÖNECEK?

"Şenol Güneş haftada bir beni arıyor, durumumu soruyor. Allah razı olsun. Oynamadığım zamanlarda da beni çağırdı, oynattı. Ekim'de maçlarda olmayacağımı söyledim. Her şey planladığımız gibi giderse, hoca da çağırırsa, Kasım ayında Milli Takım kadrosunda olmak isterim"

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal