Cenk Tosun: 'Dürüst Birisiydi Ve Her Şeyi Yüzünüze Söylerdi'

Everton'dan Crystal Palace'a kiralanan milli futbolcu Cenk Tosun, Crystal Palace kariyeri ve Everton'da birlikte çalıştığı teknik adam Sam Allardyce üzerine konuştu.

24.01.2020-09:08 - (Son Güncelleme: 24.01.2020-08:59) Cenk Tosun: 'Dürüst Birisiydi Ve Her Şeyi Yüzünüze Söylerdi'
Ocak transfer zamanında Everton'dan Crystal Palace'ye giden milli futbolcu Cenk Tosun, Crystal Palace kariyeri ve Everton'da birlikte çalıştığı hocası hakkında konuştu.

Cenk Tosun'un Everton'da birlikte çalıştığı teknik hoca Sam Allardyce, Crystal Palace'de olduğu dönemde milli futbolcuyu takıma istemişti. Bu transfer olmadan Sam Allardyce, Palace'la yollarını ayırdı ve Everton'da çalışmaya başladı. İkilinin buluşması da Everton'da oldu.

Allardyce, Everton'dan ayrıldıktan sonra oyuna dahil olamayan milli yıldız, sahalara dönmek amacıyla Crystal Palace'yi seçti.

Palace'de 20 numara'yı giyen Cenk; "Everton'a geldiğimde o numarayı daha önce Seamus Coleman giymişti. 10 yıl Everton'da oynayan bir ismin formasını alamazdım." dedi.

Milli futbolcu eski hocası Sam Allardyce için; "Sam en iyisi. Onun adına çalışmak benim için keyifti. Dürüst birisiydi ve her şeyi yüzünüze söylerdi. Eğer kötü oynadıysam, destek beklemem, sadece doğruları duymak isterim. Palace teknik direktörüyken beni istemişti ancak ufak sorunlardan dolayı transfer gerçekleşmemişti. Onunla Everton'da beraber çalışma fırsatı bulduğum için minnettarım." dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal