Cenk Gönen Resmi Sözleşmeyi İmzaladı

Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor başarılı kaleci Cenk Gönen ile sezon sonuna kadar kadrosuna kattı.

21.01.2020-08:52 - (Son Güncelleme: 21.01.2020-08:49) Cenk Gönen Resmi Sözleşmeyi İmzaladı

Alanyaspor devre arası transfer döneminde teknik direktör Erol Bulut’un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ediyor.
Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor başarılı kaleci Cenk Gönen ile sezon sonuna kadar kadrosuna kattı.

Kulüp tesislerinde gerçekleşen imza törenine başkan Hasan Çavuşoğlu ve 2'nci başkan Kamil Köseoğlu ile tecrübeli kaleci Cenk Gönen katıldı. Kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu, Cenk Gönen'in Alanyaspor'da başarılı bir performans ortaya koyacağını söyledi. Cenk Gönen'in başarılı bir kaleci olduğunu belirten Çavuşoğlu, "Transferde acelemiz yok demiştik ancak konu Cenk olunca anlaştık ve takımımıza dahil ettik. Cenk'in geçmişteki kariyerini biliyoruz. Son zamanlarda çok oynamadı ancak yeniden Cenk Gönen'i izleyeceğiz. Daha yaşı da geç. Kendisine teşekkür ediyoruz. Allah utandırmasın" ifadelerinde bulundu.

Cenk Gönen de "Başkanımızın da dediği gibi son zamanlarda forma şansı bulamadım çünkü bir sakatlık geçirdim. Çok şükür sakatlığımı da atlattım. Geçen sene şubat ayından itibaren Malaga ile antrenmanlarımı yaptım. Sezon başında kamp sürecini de geçirdim. Alanyaspor ile yeniden başlayacak olan Türkiye maceram çok daha iyi olacak. Yeteneklerime ve tecrübeme güveniyorum. Güzide bir kulübe geldiğim için başkanımız Hasan Çavuşoğlu'na ve hocamız Erol Bulut'a teşekkür ediyorum" açıklamalarında bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal