Cengizli Roma Liverpool Deplasmanında!

UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk karşılaşmasında İngiliz ekibi Liverpool evinde İtalyan temsilcisi Roma’yı konuk edecek.

24.04.2018-12:39 - (Son Güncelleme: 24.04.2018-12:39) Cengizli Roma Liverpool Deplasmanında!
Milli oyuncumuz Cengiz Ünder’in formasını giydiği Roma, UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk karşılaşmasında Anfield Road Stadı’nda Liverpool’un konuğu olacak.

Şampiyonlar Ligi tarihinde bir kez final oynama başarısı gösteren ve o finalde de Liverpool’a kaybeden İtalyan ekibi Roma, bu defa yarı finalde kozlarını paylaşacağı rakibini eleyerek hem rövanşı almak hem de 2. kez finale yükselmek istiyor.

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki en büyük organizasyonu olan UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finalinin ilk ayağında ülkelerini temsil eden tek takım olan Liverpool ve Roma, bu akşam TSİ 21.45'te Anfield Road Stadı’nda karşı karşıya geliyor. Nefes kesecek mücadelenin rövanşı 2 Mayıs’ta Roma Olimpiyat Stadı’nda oynanacak.

34 YIL SONRA BÜYÜK HESAPLAŞMA

İtalya’nın Şampiyonlar Ligi yarı final turundaki tek temsilcisi Roma 34 yıl önceki finalin rövanşını alma peşinde… Tarihi boyunca oynadığı tek Şampiyonlar Ligi finalinde Liverpool’a boyun eğen sarı kırmızılı ekip, rakibiyle 34 yıl aradan sonra bu defa yarı finalde karşılaşacak.

Ev sahibi Liverpool ise 10 yıl aranın ardından bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde yeniden yarı finale yükseldi. İngiliz ekibinde tek hedef, 6'ncı kez bu kupayı müzesine götürmek… Turnuva tarihinde 5 defa kupa sevinci yaşayan kırmızı-beyazlılar, yarı finalde 10. defa yer alıyor.

Sarı kırmızılı takım, son maçlarda attığı goller ve oynadığı oyunla büyük beğeni toplayan milli oyuncumuz Cengiz Ünder'in yüksek performansına güveniyor. Liverpool’un bu karşılaşmadaki en büyük kozu sezon başında Roma'dan kadroya katılan ve gösterdiği harika performansla Premier Lig’de gol krallığına yürüyen Muhammed Salah olacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal