Cengiz Ünder'e Hocasından Büyük Övgü!

Roma Teknik Direktörü Eusebio Di Francesco, milli oyuncumuz Cengiz Ünder hakkında övgü dolu açıklamalarda bulundu.

24.04.2018-11:47 - (Son Güncelleme: 24.04.2018-11:32) Cengiz Ünder'e Hocasından Büyük Övgü!

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk mücadelesinde İngiltere’de Liverpool'un konuğu olan Roma'nın teknik direktörü Eusebio Di Francesco, milli oyuncumuz Cengiz Ünder'e güveninin tam olduğunu belirtti.

Eusebio Di Francesco, bu akşam oynanacak karşılaşma öncesi Anfield Stadı'nda gerçekleşen basın toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İtalyan teknik adam, Liverpool'un tehlikeli futbolcuları olduğunu vurgulayarak, "Yalnızca Muhammed Salah için önlem almaya çalışmayacağız. Liverpool ofans bölgesindeki diğer iki futbolcu da (Roberto Firmino ve Sadio Mane) çok önemli." şeklinde konuştu.

“SALAH YOK ARTIK CENGİZ VAR”

Bu sezon başında Roma'dan ayrılarak Liverpool'un yolunu tutan Mısırlı yıldız Muhammed Salah, İngiliz ekibiyle çıktığı 46 maçta 41 gol ve 13 asist üretmişti. Bir medya mensubunun Muhammed Salah'ı tekrar çalıştırmak isteyip istemeyeceği sorusu üzerine başarılı çalıştırıcı, "Salah artık Roma'nın oyuncusu değil. Kadromuzda Cengiz Ünder gibi büyük potansiyel sahibi oyuncular var. Cengiz'e güveniyorum, genç ve yetenekli bir futbolcu" yanıtını verdi.

Başarılı teknik adam ayrıca Liverpool karşısında ilk 11'de Cengiz'e mi yoksa Patrik Schick'e mi yer vereceği sorusuna, “Sahadaki dizilişe göre karar vereceğim” dedi.

Liverpool ve Roma bu akşam TSİ 21.45’te kozlarını paylaşacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal