Cengiz Ünder'e Büyük Övgüler

Roma forması ile Lazio mücadelesinde başarılı bir performans sergileyen milli oyuncumuz Cengiz Ünder, her iki takımın teknik direktörü tarafından övgüler aldı.

27.01.2020-13:31 - (Son Güncelleme: 27.01.2020-13:29) Cengiz Ünder'e Büyük Övgüler

Roma forması ile Lazio mücadelesinde başarılı bir performans sergileyen milli oyuncumuz Cengiz Ünder, her iki takımın teknik direktörü tarafından övgüler aldı.

İtalya devi Roma'da oynayan milli futbolcu Cengiz Ünder'in, Lazio ile oynanan derbideki ortaya koyduğu futbol övgü topladı.
Serie A'nın 21. haftasında 1-1 biten Roma-Lazio derbisinde 90 dakika forma giyen Cengiz Ünder'in sergilediği performans, her iki takımın hocası tarafından övüldü.

Karşılaşmanın sonrasında düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Roma'nın Portekizli teknik direktörü Paulo Fonseca, Lazio karşılaşmasını kazanmayı hak ettiklerini ama istedikleri sonucu alamadıklarını ifade etti.
Fonseca, Cengiz Ünder ile mücadele öncesi konuştuklarını ve kendisinden takım savunmasına daha fazla yardımcı olmasını istediğini ifade etti. Fonseca, "O, defansif anlamda da çok iyi çalıştı. Onun gösterdiği bu performanstan memnunum. Hücumda zaten her zaman çok iyi. Çok iyi bir maç oynadı." Şeklinde konuştu.

Lazio Teknik Direktörü Simone Inzaghi ise Roma'nın kendilerine göre çok daha iyi oynadıklarını, bazı futbolcularının en iyi performansını sergileyemediğini söyledi.

Cengiz Ünder'in kendilerini zorlayıp zorlamadığına ilişkin bir soruya da Inzaghi, "Cengiz Ünder, çok iyi bir maç çıkardı" diyerek, genç futbolcu için övgü dolu sözler sarf etti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal