Cengiz Ünder Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu İstiyor

İtalya'nın köklü ekiplerinden Roma'da forma giyen milli futbolcumuz Cengiz Ünder, İtalyan ekibinin Porto'yla oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçından önce UEFA'ya açıklamalar yaptı.

10.02.2019-13:12 - (Son Güncelleme: 10.02.2019-12:59) Cengiz Ünder Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu İstiyor

İtalya Serie A ekiplerinden Roma kulübünün formasını giyen Cengiz Ünder, UEFA'ya açıklamalarda bulundu.

2005 yılında İstanbul'da oynanan Şampiyonlar Ligi finalini unutamadığını söyleyen Cengiz, "Her futbolcunun hayali Şampiyonlar Ligi'nde oynamaktır. Çocukluğumda maçlar Türkiye saatiyle 21:45'te başlıyordu. Bu nedenle ilk yarıları izleyip uyumak zorunda kalıyordum ve ikinci yarıları izleyemiyordum. Benim için en unutulmaz maç, 2005'te İstanbul'da oynanan 3-3'lük Liverpool - Milan finali." ifadelerini kullandı.

ROMA'YA TRANSFERİ

Roma'ya transfer sürecinde heyecandan uyuyamadığını söyleyen Cengiz Ünder, "2017 yazında Başakşehir kafilesiyle Slovenya kampındaydım. Gece boyunca menajerimden haber bekledim. Haberi aldıktan sonra sabaha kadar uyuyamadım. Sabah çantamı topladım ve Roma'ya gitmek için İstanbul'a döndüm. Çok gergindim. En büyük hayalim, Avrupa'nın büyük kulüplerinden birinde oynamaktı ve Roma'ya transfer olarak bunu başardım" dedi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ HAYALİ

Hayallerinin peşinden gittiğini ve çok çalıştığını belirten 21 yaşındaki yıldız futbolcu, gelecekte Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırmak istediğini söyleyerek "Burada olduğum için gurur duyuyorum. Tüm Türkiye'nin desteğini hissediyorum ve bu şekilde başarılı olmaya devam edeceğim. Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk sezonumda yarı final oynadım. Hala gencim ve gelecekte daha iyi şeyler yaşamak istiyorum. Bir gün Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırmayı umuyorum." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal