Cengiz Ünder: Roma Taraftarı Hazır Olsun Kiev'e Gidiyoruz

Roma’da forma giyen milli oyuncumuz Cengiz Ünder, İtalya’nın en ünlü gazetelerinden Corriere dello Sport'a özel açıklamalarda bulundu.

23.04.2018-12:40 - (Son Güncelleme: 23.04.2018-12:16) Cengiz Ünder: Roma Taraftarı Hazır Olsun Kiev'e Gidiyoruz
Sezon başında Medipol Başakşehir’den yaklaşık 15 milyon Euro bonservis ücreti karşılığında Roma’ya transfer olan Cengiz Ünder İtalyan basınına özel bir röportaj verdi. Sarı kırmızılı formayla gösterdiği performansla İtalyan basınının gözdesi haline gelen milli oyuncumuz Cengiz Ünder, dünyanın sayılı gazetelerinden Corriere dello Sport'a birçok konuda samimi açıklamalarda bulundu.

Yarı finalde eşleştikleri Liverpool maçları için iddialı konuşan milli oyuncumuz; "Roma taraftarları hazır olsun, Kiev'e gidiyoruz. Liverpool'u geçeceğiz ve finale gideceğiz." ifadeleriyle taraftarına mesaj gönderdi.

Cengiz Ünder hakkında, "Bir masal hikayesinin içinde yaşıyor. 20 yaşında ve Şampiyonlar Ligi'nde yari finalde başrol oynayacak. Roma'nın yeni adamı, takıma katıldığı günden Ocak ayına kadar geçen sürede biraz tutuktu ancak Ocak ayında kendini göstermeye başladı. Sade hayatı ile altın bir dönemden geçiyor" ifadelerine yer veren Corriere dello Sport’un Cengiz Ünder röportajından öne çıkan başlıklar:

“FİNALE GİTMEK İSTİYORUZ“

Şampiyonlar Liginde oynayacakları yarı final maçına ilişkin sorulan soruya “20 yaşındayım ve şu ana kadar ulaşabileceğim en büyük hedefime ulaştım ama yeterli değil. Finale gitmek istiyoruz. Roma'da en mutlu günlerimi yaşıyorum. Takım arkadaşlarımla çok gurur duyuyorum. Umarım yari finali kazanıp finale kadar hep beraber gideriz.” yanıtını veren Ünder, Muhammed Salah'ın yerine seçilmiş olmaktan gurur duyduğunu belirterek, "Liverpool için Salah çok önemli bir oyuncu. Geçen sezon da büyük işler başardı" dedi.

“ADIMIN HAYKIRILMASI ÇOK GÜZEL BİR DUYGU”

Roma taraftarlarının kendisine karşı gösterdiği ilgi ve duyduğu hayranlık sorusunu da, “Bana göre bir takım için taraftarlar çok önemli. Türkiye'de bu böyle. Çok ateşli seyirci vardı. Ama Roma'ya gelmeden önce oynadığım takımın çok fazla taraftarı olduğunu söyleyemem. İstanbul Başakşehir genç bir takım. Kısa süre önce kurulan bir takımdan Roma gibi bir büyük kulübe geldiğim için ve büyük taraftarla buluştuğum için çok mutluyum. Başakşehir'de geçen sezonu ligde ikinci bitirdik. İyi bir sezon geçirdik. Roma taraftarlarının benim adımı haykırması çok güzel bir duygu. Bu yaşananlar tüylerimi diken diken ediyor. Gol atmaya da devam etmek istiyorum. Bu şekilde ismim daha çok söylenmeye devam etsin.” şeklinde yanıtladı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal