Cengiz Ünder İçin Flaş İddia! İki Dev Peşinde

Roma forması giyen milli oyuncumuz Cengiz Ünder için İtalyan basını flaş bir transfer iddiasında bulundu. İddialara göre, bu sezon muhteşem bir performans gösteren Cengiz’i Avrupa’nın iki devinin yakın takibe aldığı öne sürüldü.

19.04.2018-17:27 - (Son Güncelleme: 19.04.2018-17:10) Cengiz Ünder İçin Flaş İddia! İki Dev Peşinde

İtalyan ekibi Roma’nın sezon başında Medipol Başakşehir’den kadrosuna kattığı ve bu sezon gösterdiği performansla Avrupa’nın dev kulüplerinin dikkatini çeken Cengiz Ünder için transfer iddialarının ardı arkası kesilmiyor. Çizme basını, milli oyuncumuz Cengiz Ünder’i Barcelona ve Manchester City’nin yakın takibe aldığını ve sezon sonunda transferi için girişimde bulunacağını belirtti.

İtalyan basınının Cengiz Ünder’e olan ilgisi her geçen gün daha da artıyor. Milli yıldızımız Cengiz Ünder, dün Genoa karşısında attığı gol sonrasında tekrar gündeme gelirken, Çizme basını bu sezon muhteşem bir performans gösteren Cengiz için geniş yer ayırdı.

Calcio News'te yer alan haberde Cengiz Ünder hakkında "Maçın başında Türk fenomen Cengiz Ünder zorlanmadan fileleri buldu" değerlendirmesi yapılırken, Libero internet sitesinde ise "Cengiz Ünder'in sayesinde 2-1'lik galibiyet geldi" başlığı atıldı.

Roma’nın Şampiyonlar Ligi yarı finalinde karşılaşacağı Liverpool maçına ilişkin, Cengiz Ünder'in formunun takımı açısından sevindirici olduğunun ifade edildiği Giallorossi.net'te "Liverpool'a karşı Roma'nın ritmini Cengiz Ünder ayarlayacak" başlığıyla bir analiz yazısı yayınlandı.

İtalya'nın en çok okunan gazetelerinden Corriere dello Sport'ta ise Cengiz Ünder'in ulaştığı gol rakamlarına dikkat çekildi.

Corriere dello Sport‘un, 'Son 55 yıldaki en iyi Türk forvet' başlığıyla okuyucularına duyurduğu haberde, dün oynanan Genoa maçında attığı golle İtalya Serie A'daki gol sayısını 6'ya yükselten genç oyuncunun 1962-63 sezonundan bu yana İtalya'da en çok gol kaydeden Türk futbolcu olmayı başardığını belirtti. O sezon efsane futbolcu Can Bartu'nun Venezia takımıyla ligde 8 kez fileleri havalandırdığı vurgulandı.

A Spor

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal