Cengiz Durmuş'tan Fed Cup Açıklaması!

Türkiye Tenis Federasyonu başkanı Cengiz Durmuş Gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

03.02.2020-14:54 - (Son Güncelleme: 03.02.2020-14:49) Cengiz Durmuş'tan Fed Cup Açıklaması!

Türkiye Tenis Federasyonu başkanı Cengiz Durmuş Gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Durmuş, Fed Cup’ta iyi işler yapacağımızı düşünüyorum dedi.

Biz Fed Cup'ta 8 senedir aynı grupta oynama başarısını gösteriyoruz, Avrupa/Afrika 1'inci gruptayız. Yıllarca rakiplerimiz çok güçlü oldu, bu sene ise çok daha güçlü rakiplerle oynayacağız. Özellikle 5, 8 Şubat tarihlerinde Polonya ve Slovenya ile oynayacağız. Ayın 5'inde ilk maçımızı Slovenya ile oynayacağız daha sonra ise Polonya ile oynayacağız. Grup olarak ülke bazında biz 39'uncu sıradayız, rakiplerimiz de 26 ve 44'üncü sıradalar.

Bireysel anlamda bizden iyiler, 70 numaradan başlayan sıralamaları var ama bizim çocuklarımız yıllardır bunu çok başarılı şekilde oynadılar. Bu sene de inşallah gençlerimizle yola çıkıyoruz, Çağla bir virüs kapmıştı onun tedavisini gördü ve şimdi onun hazırlıklarını yapıyor, rahatsızlığından dolayı bu yıl Fed Cup'ta milli formayı giyemeyecek.

İpek Soylu da talihsiz bir kaza geçirdi, çok önemli değil o da iyileşiyor. İyileşme süreçleri devam ediyor, bu sene bizim için zorlu bir sene ama gençlerle takviye edilmiş bir milli takımla gidiyoruz. Umuyorum iyi sonuçlarla döneceğiz” dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal