Cem İlkel’den Avustralya Açık’a Müthiş Başlangıç!

Milli tenisçi Cem İlkel, Avustralya Açık Tenis Turnuvası elemelerindeki ilk karşılaşmasında Belaruslu Egor Gerasimov'u 2-1 mağlup etti ve adını bir üst tura yazdırdı.

08.01.2019-17:31 - (Son Güncelleme: 08.01.2019-17:29) Cem İlkel’den Avustralya Açık’a Müthiş Başlangıç!

Avustralya Açık Tenis Turnuvası’nda ülkemizi temsil eden Cem İlkel, elemelerdeki ilk maçında Belaruslu Egor Gerasimov ile karşılaştı.

Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası olan Avustralya Açık'ta ana tabloya yükselme müsabakalarının ilki için korta çıkan 23 yaşındaki milli tenisçi, Belaruslu rakibi Egor Gerasimov'u 2-1 mağlup ederek 2. tur biletini kaptı.

14-27 Ocak tarihlerinde Avustralya'nın Melbourne şehrinde gerçekleştirilecek Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nın ana tabloya yükselme müsabakaları başladı.

Tek erkekler kategorisinde dünya klasmanının 252. basamağında bulunan 23 yaşındaki Cem İlkel, elemelerin ilk gününde dünya klasmanının 157. sırasında yer alan 26 yaşındaki Belaruslu Egor Gerasimov ile kozlarını paylaştı.

Melbourne Park'ta yapılan müsabakanın ilk setini 6-3 kaybeden milli tenisçi, ikinci setten 6-3 galip ayrıldı. Büyük çekişmeye sahne olan üçüncü setten de 7-6 galip ayrılan Cem İlkel, adını ikinci tura yazdırmayı başardı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal