Celta Vigo’da Aralık Ayının En İyi Futbolcusu Okay Yokuşlu!

İspanya La Liga ekiplerinden Celta Vigo'da oynayan milli futbolcu Okay Yokuşlu, aralık ayının en iyi futbolcusu seçildi.

25.01.2019-13:10 - (Son Güncelleme: 25.01.2019-13:08) Celta Vigo’da Aralık Ayının En İyi Futbolcusu Okay Yokuşlu!

Celta Vigo'nun sponsor firması tarafından her ay takımın en iyi oyuncusuna verilen ödülün sahibi, aralık ayı performansına göre Okay Yokuşlu oldu. Milli futbolcu, ödülünü aldıktan sonra düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Sağ ayak parmağındaki sakatlığın tamamıyla düzelmediğini kaydeden Okay, pazar günü deplasmanda Valladolid'le karşılaşacakları müsabakada oynayıp oynayamayacağının idmanlardaki durumuna göre belirleneceğini ifade etti.

Bu sezon La Liga'da 21 puanla 17. basamakta bulunan Celta Vigo’nun son maçlarda çok puan kaybettiğini hatırlatan 24 yaşındaki orta saha, tüm ekibin pazar günkü müsabakaya en iyi biçimde motive olduğunu, takımı daha iyi yerlere getirmek istediklerini söyledi.

İspanyolca dersleri aldığını vurgulayan Okay, takımdaki ilk sezonunda uyum sürecini atlattığını, şehre, insanlarına ve takım arkadaşlarına alıştığını, ayrıca herkesin çok sıcakkanlı olduğunu belirtti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal