Cellino: 'İtalya'da Futbolun Başlaması Çılgınca'

Serie A kulüplerinden Brescia'nın sahibi Massimo Cellino, haziran ayında tekrardan devam edecek olan Serie A hakkında konuştu.

29.05.2020-11:37 - (Son Güncelleme: 29.05.2020-11:34) Cellino: 'İtalya'da Futbolun Başlaması Çılgınca'

Yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle durdurulan liglerin birçoğu futbola devam etme hazırlığı yaparken İtalya'da da başlama tarihi belli oldu.

İtalya Spor Bakanı Vincenzo Spadafora, 20 Haziran'da Serie A'da sezonun başlaması kararını aldı. Diğer taraftan ligdeki erteleme müsabakalarının da 17 Haziran'da yapılması tahmin ediliyor.

'HAFTADA ÜÇ MAÇ ÇOK TEHLİKELİ'

İtalya Serie A'da futbolun devam etmesi kararlaştırılırken Brescia'nın patronu Massimo Cellino bu fikri 'çılgınca' olarak tanımladı.

Daha önce yaptığı açıklamalarda da coronavirüs salgınında futbolun devam etmemesi gerektiğini ifade eden Cellino, BBC'ye 'ye verdiği demeçte fikstür yoğunluğunu hatırlatarak, "İki ay boyunca antrenman yapmadık. Haftada üç maç yapmaya başlamak çok tehlikeli. İtalya'da hava sıcaklığı Almanya'dan daha yüksek olacak. Sakatlıklardan ve hava sıcaklığından dolayı endişeliyim. Alınan karar çılgınca." şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal