Çaykur Rizespor'dan Traore Açıklaması: 'Şiddetle Kınıyoruz'

Süper Lig kulüplerinden Çaykur Rizespor, eski oyuncusu Armand Traore'ye borcun bulunmadığını açıkladı.

26.05.2020-10:44 - (Son Güncelleme: 26.05.2020-10:41) Çaykur Rizespor'dan Traore Açıklaması: 'Şiddetle Kınıyoruz'

Yeşil- mavili takımdan paylaşılan yazılı açıklamada, bir dönem kulübün kontratlı futbolcuları içerisinde yer alan Armand Traore'nin iddialarının asılsız olduğu ve dikkatle takip edildiği ifade edildi.

2018- 2019 futbol sezonunun öncesi transfer sürecinde oyuncu ile gerçekleşen toplantılar sırasında herhangi bir mal, eşya, umut veya hayal kullanılmadığı belirtilen açıklamada, şu cümleler yer aldı:

"Sözleşmede alınacak hizmetin karşılığının futbolcuya para olarak ödeneceği imza altına alınmıştır. Futbolcunun kariyerini bitme noktasına getiren Çaykur Rizespor'a transferi değil Rize'ye transfer olduktan sonra bir sezonda sadece bir kupa maçında forma giyebilecek performans sergilemesidir. Kulübümüzün söz konusu futbolcuya herhangi bir borcu bulunmamaktadır. Bahsi geçen futbolcu ile yapılan sözleşme karşılıklı anlaşılma yöntemiyle fesih edilmiş ve alacakları ödenmiştir. Yanlış ve eksik, maksatlı haberlere aracılık yapmak basın ahlakına uymamakta ve Çaykur Rizespor camiasını derinden üzmektedir. Çaykur Rizespor isminin reklam amaçlarına araç edilmesini şiddetle kınıyoruz."

Karadeniz kulübü, 20 Temmuz 2018'de Armand Traore'yi transfer etmiş, 31 Temmuz 2019'da oyuncu ile yollarını ayırmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal