Çaykur Rizespor'da Yeni Teknik Direktör Belli Oldu!

Süper Lig'de sürpriz bir şekilde Çaykur Rizespor'da görevini bırakan Ünal Karaman'ın yerine geçecek isim Stjepan Tomas oldu.

15.07.2020-12:13 - (Son Güncelleme: 15.07.2020-12:09) Çaykur Rizespor'da Yeni Teknik Direktör Belli Oldu!

Süper Lig'de gelen üst üste kötü skorlardan sonra dün Çaykur Rizespor istifasını veren Ünal Karaman'ın yerine geçecek teknik direktör belli oldu.

Dün akşam özel açıklamalar yapan Hasan Kartal yeni teknik adam hususunda en kısa zamanda karar vereceklerini duyurmuştu. Gelecek hocanın yalnızca Süper Lig'deki kalan 2 karşılaşma için değil yeni sezonun planlamasında da yer alacağını belirtmişti. Bu sabah Rizespor'da flaş bir gelişme gerçekleşti.

TOMAS YOLA ÇIKTI

Gelen bilgiye göre Çaykur Rizespor yeni sezon için Stjepan Tomas anlaştı. Hırvat teknik direktör son toplantıları yapmak için Rize'ye geliyor.

Daha önce Rizespor'da Okan Buruk zamanında yardımcı hocalık görevinde bulunan Tomas, yeşil mavili kulüpteki birçok transfere imza atmıştı.

44 yaşındaki teknik direktör bu sezon Başakşehir'de yardımcı hocalık ve Antalyaspor'da teknik direktörlük görevinde bulunduğu için TFF'nin şartlarına göre Süper Lig'de 3. bir kulüp çalıştıramıyor. Eğer Rizespor Stjepan Tomas ile resmi imzayı atarsa yeni sezon takımın başına geçecek.

Çaykur Rizespor, Süper Lig'in 33. ve 34. haftasında yardımcı antrenörler yönetiminde karşılaşma yapacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal