Çaykur Rizespor’da İşler Yolunda!

Spor Toto Süper Lig’in yeni takımlarından Çaykur Rizespor'da kulüp basın sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, kamp sürecinde tüm oyuncuların performansının ve iyi niyetlerinin, takıma olumlu bir hava kazandırdığını söyledi.

14.07.2018-16:48 - (Son Güncelleme: 14.07.2018-16:44) Çaykur Rizespor’da İşler Yolunda!

Bir sezonluk aranın ardından Spor Toto Süper Lig’e geri dönen Çaykur Rizespor’un basın sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, kamp sürecini değerlendirdi.

Bakır, yeşil beyazlı ekibin Erzurum'daki 11 günlük ikinci etap kampını sabah yaptığı idmanla bitirdiğini belirtti.

2. etap kampının kendileri adına çok olumlu geçtiğini vurgulayan Bakır, "Bu kamp sürecinde bütün oyuncularımızın çalışması ve iyi niyetleri, takımda olumlu bir hava yarattı. Bunun yanı sıra yeni transferler Ali Çamdalı, Talbi, Mustafa Saymak ve Çınar Tarhan da takıma hızlıca adapte oldu." ifadelerini kullandı.

Karadeniz ekibinin basın sözcüsü, teknik heyetin futbolculara üç gün izin verdiğini belirterek, "Takımımız 17 Temmuz Salı günü İstanbul'da bir araya gelecek. Ardından üçüncü etap kampı için Slovenya'nın Kranjska Gora kasabasına geçecek. Burada üç hazırlık karşılaşması oynayacak takımımız 29 Temmuz'da Türkiye'ye dönecek." şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal