Çaykur Rizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal, Podolski Transferi Hakkında Konuştu

Düzenlenen imza töreninde basın mensuplarının sorularına cevap veren Çaykur Rizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal Podolski hakkında açıklamalarda bulundu

11.01.2020-16:01 - (Son Güncelleme: 11.01.2020-15:57) Çaykur Rizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal, Podolski Transferi Hakkında Konuştu

Sezonun ikinci devre hazırlık kampını teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde Antalya Belek'te yapan Çaykur Rizespor, 2 futbolcuyu kadrosuna kattı. Slavia Prag'dan Milan Skoda'yı 1,5 yıllık bonservisi ile, Dinamo Kiev'den de Denys Harmash'ı sezon sonuna kadar renklerine bağladı. 

Düzenlenen imza töreninde basın mensuplarının sorularına cevap veren Çaykur Rizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal Podolski hakkında gelen soruya şu şekilde cevap verdi:

''Podolski geçmişinde çok iyi oyuncu. Gündemimizde hiç olmadı. Kendisi de açıklama yaptı. 'Rize'nin enteresanı çay' demişti, ben de kendisine Karadeniz'imizin daha enteresanı olan Sargan balığını tavsiye ediyorum'. Podolski hiçbir zaman gündemimizde olmadı'' ifadelerinde bulundu.

 Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal