Çaykur Rizespor Hedefe Çok Yakın!

Spor Toto 1.lig’de bitime 2 maç kala zirvede bulunan Çaykur Rizespor’un basın sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, Spor Toto Süper Lig yolunda sadece 1 galibiyete ihtiyaçları olduğunu belirterek bunu başarıp lige geri dönmek istediklerini ifade etti.

23.04.2018-13:39 - (Son Güncelleme: 23.04.2018-13:40) Çaykur Rizespor Hedefe Çok Yakın!

Geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig’de küme düşen ve bu sezon Spor Toto 1. Lig’de 63 puanla lider bulunan Çaykur Rizespor'da basın sözcüsü Hasan Yavuz Bakır önemli açıklamalarda bulundu.

Bakır, tekrar Spor Toto Süper Lig'de mücadele etmeleri için yalnızca bir galibiyet almaları gerektiğini ve bu hafta karşılaşacakları Ümraniyespor’u mağlup ederek Spor Toto Süper Lig'e döneceklerine inandıklarını vurguladı.

Spor Toto 1. Lig’de son karşılaşmalarında Akın Çorap Giresunspor’a karşı çok zorlu bir maç geçirdiklerini ifade eden Bakır, bazı dakikalarda çok sıkıntılı anlar yaşadıklarını söyledi.

Maçın sıkıştığı dönemde taraftarın fazlası ile üzerine düşeni yaptığını belirten Bakır, seyircilerinin desteğiyle zor da olsa karşılaşmadan 1-0 galip ayrılarak, Spor Toto Süper Lig yolunda çok önemli bir adım attıklarına dikkat çekti.

Geçen sezon şanssız bir biçimde ligden düştüklerini söyleyen Bakır, "Çok çalıştık, emek verdik ve yolun sonuna yaklaştık. Süper Lig'e yükselmemiz için bir galibiyete ihtiyacımız var. Bunu başarıp yeniden ait olduğumuz Süper Lig'e dönmek istiyoruz. Bunun için önümüzdeki iki maçın da çok çetin geçeceğini biliyoruz." Şeklinde konuştu.

Ligde bu hafta, 3. sırada bulunan ve Spor Toto Süper Lig’e yükselmeyi hedefleyen Ümraniyespor deplasmanına gideceklerini hatırlatan Bakır, "Rakibimiz önemli oyunculardan kurulu güçlü bir kadroya sahip. Son hafta ise play-off yarışı veren Gazişehir Gaziantep'i konuk edeceğiz. Süper Lig'e bir basamak kaldı. Son basamağı üstüne çıkmak kolay olmayacak ama buraya kadar gelmişken biz de pes edecek değiliz." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal