Çaykur Rizespor Gaziantep'i Ağırlıyor

Süper Lig'in 20.Haftasında Çaykur Didi Stadyumu'nda Gaziantep FK, Çaykur Rizespor'a konuk olacak. Saat 16.00'da başlayacak olan karşılaşmayı hakem Halis Özkahya yönetecek.

20.01.2021-15:34 - (Son Güncelleme: 20.01.2021-15:34) Çaykur Rizespor Gaziantep'i Ağırlıyor

Ligde 5 haftadır galibiyet hasreti yaşayan Çaykur Rizespor ayn zamanda kupada oynadığı son 16 turu karşılaşmasında da Beşiktaş'a mağlup olarak Türkiye Kupası'na veda etmişti. Ligde alınan arka arkaya mağlubiyetlerin ardından düşme hattının hemen üzerinde 17.sırada yer alan Çaykur Rizespor bu karşılaşmada 3 puanı alarak düşme hattından uzaklaşmak istiyor.

Konuk ekip Gaziantep ise bu sezon Süper Lig'in en dikkat çeken takımlarından biri. 18 hafta sonucunda topladığı 34 puan ile 3.sırada yer alan kırmızı siyahlılar bu yükselişini devam ettirmek istiyor. Ligde uzun süredir mağlubiyet yüzü görmeyen konuk ekibin bu serisi geçtiğmiz haftalarda oynadıkları Demir Grup Sivasspor karşılaşmasında bu serisini kaybetmişti. Hafta içinde oynadıkları Türkiye Kupası son 16 turunda İttifak Holding Konyaspor'a mağlup olan Gaziantep kupaya veda etmiş durumdayken ligdeki iyi gidişatını sürdürmek istiyor.

İki ekip arasında oynanan son 5 karşılaşmada 3 karşılaşmayı Çaykur Rizesor kazanırken 2 karşılaşmada ise galip gelen ekip Gaziantep olmuştu.

Karşılaşma öncesi Çaykur Rizespor'da Milan Skoda ve Loic Remy 6 gol ile takımın en golcü oyuncuları olurken, Gaizantep FK'da ise Alexandru Maxim 10 gol ile dikkat çeken isim olurken Muhammet Demir ise onu attığı 6 gol ile takip etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal