Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal'dan Yabancı Sınırı Açıklaması!

Süper Lig'in 3 haftasında 7 puan toplayan Çaykur Rizespor'da Başkan Hasan Kartal açıklamalarda bulundu..

04.09.2019-12:01 - (Son Güncelleme: 04.09.2019-11:57) Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal'dan Yabancı Sınırı Açıklaması!

Süper Lig'in 3 haftasında 7 puan toplayan Çaykur Rizespor'da Başkan Hasan Kartal, hedeflerini Demirören Haber Ajansı'na değerlendirdi.

"YABANCI KURALINDA SİSTEM DEĞİŞMELİ"

"Hem ekonomik olarak sıcak bakmam hem de spor yapacaksa bizim çocuklarımız yapsın. Başkasının sporcusuyla başarılı olmaktansa bizimkinin başarısızlığını daha çok tercih ederim. Ama önce bir sistem kurulmuş ki, Türkiye'de kurulan sistem çerçevesinde senin yapacağın bir şey yok. Mecburen yabancıya doğru gidiyorsun. Beni eleştirenler çok siz yabancıya karşısınız ama 10 tane yabancıyla oynuyorsunuz. Buna katılıyorum beni sistem ona sürüklüyor. Aslında bu sistemin düzeltilmesi lazım, bu sistem düzeltilirse o zaman yabancı sayısı aşağıya düşerse alt yapıya daha çok önem veririz. Alt yapıya önem verdikten sonra da bizim çocuklar yukarıya doğru çıkar. Buna bir sistem getirilmesi lazım, bu spor kulüplerinin yapabileceği bir şey değil. Bunu Spor Bakanlığı'nın yapması lazım."

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal