CAS'tan Trabzonspor Kararı!

Uluslararası Spor Tahkim Kurulu (CAS), Trabzonspor hakkında kararını iki hafta sonra duyuracak.

16.07.2020-13:29 - (Son Güncelleme: 16.07.2020-14:20) CAS'tan Trabzonspor Kararı!

Uluslararası Spor Tahkim Kurulu (CAS), Trabzonspor ile alakalı kararını iki hafta sonra iletecek

TSİ 10.30'da başlayan ve video konferans yoluyla gerçekleşen duruşma biterken, Bordo-mavili takımla alakalı kararın iki hafta sonra verileceği aktarıldı.

 KARAR 2 HAFTA SONRA AÇIKLANACAK

Video konferans yoluyla gerçekleşen duruşma biterken, Karadeniz ekibiyle alakalı kararın iki hafta sonra verileceği kaydedildi.

Futbolcu satışları, altyapıya yatırım ve sponsor gelirleriyle mali açıdan büyük atılımlar yapan Trabzonspor'un savunmasında futbolcuların ödemelerini günü gününe alması ve geçmiş borçların da olmaması bordo-mavili takımın elini güçlendiriyor. Ağaoğlu da cezanın iptal olmamasının bu yapıya zarar vereceğini iletecek.

M.CİTY UMUT VERDİ

İtiraza dair kararın davanın yapılacağı gün sonuçlanacağı belirtilirken, CAS'ın Manchester City'nin cezasını iptal etmesi Trabzonspor'u umutlandırdı. Bu yaşananlar ile Fırtına, İngiliz kulübü ile alakalı gelen kararın emsal oluşturmasını istiyor.

DİĞER KULÜPLERDEN YAKIN TAKİP

İki hafta sonra duyurulacak karar, sadece Trabzonspor'u değil Süper Lig'de Avrupa kupaları için yarışan bütün kulüpleri ilgilendiriyor. Başakşehir'in Şampiyonlar Ligi vizesini garantilediği sıralamaya göre, Trabzonspor'un men cezası kesinleşirse Sivasspor ve Beşiktaş'a Şampiyonlar Ligi elemesi şansı doğacak. Galatasaray, Alanyaspor ve Fenerbahçe de Avrupa Ligi yarışını sürdürecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal