Casillas'dan Beşiktaş İçin Şok Sözler!

Porto'nun İspanyol kale bekçisi Casillas, Beşiktaş'ın çok geliştiğini ve Avrupa'da tanınmış bir kulüp olduğunu ifade etti.

12.09.2017-17:26 - (Son Güncelleme: 12.09.2017-17:17) Casillas'dan Beşiktaş İçin Şok Sözler!

Beşiktaş'ın 13 Eylül Çarşamba günü karşılaşacağı Porto'da İspanyol kaleci Iker Casillas kısa bir değerlendirme gerçekleştirdi.

Brezilya basınına verdiği özel röportajda Şampiyonlar Ligi değerlendirmesi de bulunan Iker Casillas, Monaco'nun grupta kendilerinden önce gelen bir takım olduğunu itiraf etti.

"BEŞİKTAŞ ÇOK GELİŞTİ, AVRUPA'DA TANINIYOR"

Açıklamalarını sürdüren Iker Casillas, "Beşiktaş, Türkiye şampiyonu, çok geliştirdiler kendilerini ve Avrupa'da tanınan bir takım haline geldiler. Leipzig ise Almanya'nın yeni kulübü ve geçen sezon fantastik bir sezon geçirdiklerini gördüm. Bayern Münih ve Borissia Dortmund ile rekabet yapabildiklerine göre iyi takımdır muhtemelen" diye konuştu.

Son şampiyon Beşiktaş yarın akşam Şmapiyonlar Lig'inde  Porto'ya konuk olacak. İşte Porto, Beşiktaş maçının ilk 11'i...

İŞTE BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL 11'İ

Beşiktaş: Fabri, Adriano, Pepe, Tosic, Caner, Medel, Oğuzhan, Babel, Quaresma, Talisca, Cenk

Beşiktaş'ın Avrupa mesaisi başlıyor. Kara Kartal bu sezonki ilk Şampiyonlar Ligi mücadelesini Porto ile yapacak. Peki maç ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak ?

Son 2 sezonun şampiyonu Beşiktaş, geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılım hakkı elde etti. Geçtiğimiz ay belirlenen grup aşamasında ise temsilcimiz Portekiz'in Porto, Fransa'nın Monaco ve Almanya'nın Leipzig takımları ile eşleşti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal