Carter, 'Curry Beni Savunamaz' Dedi, Curry'den Cevap Geldi!

Golden State Warriors süperstarı Stephen Curry, işadamı Maverick Carter'ın, "kendisini savunamayacağını" dile getirmesi üstüne yanıt verdi.

23.04.2020-17:07 - (Son Güncelleme: 23.04.2020-16:58) Carter, 'Curry Beni Savunamaz' Dedi, Curry'den Cevap Geldi!
Golden State Warriors süperstarı Stephen Curry, işadamı Maverick Carter'ın, "kendisini savunamayacağını" dile getirmesi üstüne yanıt verdi.

Chris "COSeezy" Strachan ile gerçekleştirdiği konuşmada Curry, Carter'ın sözlerine oldukça rahat bir biçimde yanıt verdi.

Warriors oyuncusu Draymond Green, ESPN'in Michael Jordan ve 1990'ların Chicago Bulls'dan bahseden The Last Dance belgeselini konuşmak için için Carter ve Paul Rivera'ya katılım göstermişti.

Carter, Curry'i şöyle anlattı:

"Bunu doğrulamanın bir yolu yok ama kesinlikle şu doğru, o (Michael Jordan) işini dünyadaki hiç kimsenin işini yapmadığından daha iyi bir düzeyde yaptı. Ama gerçek şu ki, o adam bile başkalarına ihtiyaç duydu, ve bu da bir ikinci adamdı."

"Eğer işimi yaparken en iyiysem, diğer insanlara yolu temizlemeleri için ihtiyacım var, ki işimi yapabileyim. Yani, Scottie (Pippen) diğer her şeyi halleden kişiydi. İstatistiklerle de gösterdiler. Ribauntlarda ikinci, sayılarda ikinci, top çalmalarda birinci, falan falan."

"Tıpkı Warriors'ta olduğu gibi - bütün dünya Steph'in (Curry) savunma yapmadığını biliyor. Ben 38 yaşındayım, 18 yıldır iyi bir basketbol oyunu oynamadım, ama Steph beni savunmakta güçlük çekerdi. Ama Steph, dünyanın en iyi şutörüdür. Isındığı zaman onu durduramazsın, sahada herhangi bir yerden seni vurabilir."

"Ve aslında topsuz alanda iyi bir savunmacı, iyi top çalan bir isim. Ama işini yapabilmesi için, her şeyi örtmek için Klay (Thompson) ve Draymond'a ihtiyacı var."

Curry ise, Carter'ı özellikle anlatmadan, birinin kendini göstermek için ismini kullanmasıyla, "aptal göründüğünü" söyledi:

"Kim olduğumla ve sahada olduğumu bildiğim kişiyle oldukça güven içindeyim, bu yüzden kimseye asla cevap vermem, çünkü ya sana katılırım, ya da gülerim. Günün sonunda, eğer ismimi reklam amacıyla, hit amacıyla ya da tık almaya çalışma amacıyla kullanıyorsan, aptal görünürsün."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal