Çarşı’dan Fenerbahçe’ye Teşekkür!

Beşiktaş taraftar grubu Çarşı, siyah beyazlı takımın Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaştığı derbideki misafirperverliklerinden dolayı sarı lacivertlilerin yönetim kuruluna ve yetkililerine teşekkür etti.

26.09.2018-10:02 - (Son Güncelleme: 26.09.2018-10:00) Çarşı’dan Fenerbahçe’ye Teşekkür!

Siyah beyazlı kulübün taraftar grubu Çarşı, Beşiktaş’ın Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında Fenerbahçe deplasmanında oynanan karşılaşmada sarı lacivertli kulübün kendilerine gösterdiği hassasiyetten ötürü Fenerbahçe yönetimine teşekkür eden bir paylaşımda bulundu.

Çarşı’nın resmi Twitter hesabında yapılan paylaşımda şöyle denildi:

"24 Eylül Pazartesi günü Beşiktaş'ımızın Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmada bize ayrılan bölümde yerimizi aldık. Tribünlere girdiğimiz andan ayrılana dek büfenin açık olmasını, tribünde su satışı gerçekleştirilmesini, tuvaletlerde suların kesilmemesini sağlayan Fenerbahçe yetkililerine teşekkür ederiz. Ayrıca deplasman tribünlerine eziyet ve zulüm olan, özellikle yerleştirilmiş hoparlörlerle sürekli marş ile müzik yayını gibi ilkel ve basit olaya yeltenmeyen Fenerbahçe yönetimine özellikle teşekkür ederiz."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal