Maç Sonucu: Trabzonspor: 0 - Getafe: 1

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi C Grubu 5. haftasında sahasında Getafe ile karşılaştı. Sahaya genç bir takımla çıkan temsilcimiz, maçtan yenilgiyle ayrıldı.

28.11.2019-18:39 - (Son Güncelleme: 28.11.2019-20:47)

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 5. haftasında Trabzonspor sahasında İspanya'nın Getafe takımı ile karşılaştı. Genç ağırlıklı bir kadro ile sahada yer alan Bordo Mavili ekip sahadan 1-0'lık skorla mağlup ayrıldı.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI

1' Maç başladı

21' Trabzonspor'da Advijaj önde baskı yaparak topu aldı. Ceza alanı içine çevirmek istediği topa savunma ayak koyunca meşin yuvarlak kornere çıktı.

41' Trabzonspor'da Serkan Asan sarı kart gördü.Sarı Kart - Serkan Asan

Trabzon'da ilk yarı 0-0 sona erdi.

50' Getafe, Mata'nın golüyle 1-0 öne geçti! Kenedy'nin sol kanattan ortasında Mata, penaltı noktası üzerinde boşta kaldı. Kontrol etti ve Erce'nin sağından topu ağlara yolladı.

75' Getafe'de Allan Nyom sarı kart gördü.

90' Maç bitti

Trabzonspor - Getafe 11'ler...

Trabzonspor: Erce, Serkan Asan, Hosseini, Ivanildo, Abdürrahim Dursun, Kerem Baykuş, Doğan Erdoğan, Abdulkadir Parmak, Avdijaj, Muhammet Akpınar, Fıratcan

Getafe: Chichizola, Djene, Bruno, Mata, Portillo, Nyom, Olivera, Arambarri, Molina, Fajr, Kenedy

TRABZONSPOR PRESTİJ MAÇINA ÇIKIYOR

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 5. haftasında sahasında İspanya'nın Getafe takımı ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Avrupa'da prestij maçlarına çıkıyor. Grupta iddiası kalmayan bordo-mavililer bu sezon Avrupa'daki ilk galibiyetini alarak ülke puanına katkıda bulunmayı hedefliyor.

Trabzonspor 4 yıl aradan sonra katıldığı Avrupa Lig'inde prestij maçlarına çıkacak. Ön eleme maçlarında Sparta Prag ve AEK takımlarını eleyerek UEFA Avrupa Lig C Grubu'nda, Basel, Getafe ve Krasnodar'ın rakibi olan bordo-mavililer, yaşanan talihsiz sakatlıklar nedeniyle de grup maçlarında istediği saha sonuçlarını alamadı. Oynadığı 4 maçta 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak 1 puanla son sırada yer alan Karadeniz ekibi, kalan iki maça iddiasını taşıyamayarak Avrupa'ya veda etti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırınız.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal