Caner Erkin Nereli?

Caner Erkin 4 Ekim 1988 yılında doğmuştur. Şu an 31 yaşında olan Caner Erkin Nereli sorusunun cevabı, Caner Erki Balıkesir Edremit doğumlu sol bek alanında forma giyen bir Türk futbol oyuncusudur.

17.07.2020-12:26 - (Son Güncelleme: 17.07.2020-12:24) Caner Erkin Nereli?

Caner Erkin aynı zamanda milli takım forması giymiş milli futbolcu olup şu an süper lig takımlarından olan Beşiktaş Jimnastik Kulübünde futbol oyuncusudur. 1.81 boyunda olan futbolcu Caner Erkin Beşiktaş Jimnastik Kulübünde 88 numaralı formayı giymektedir. Caner Erkin şu ana dek Zico, Frank Rijkaard, Valleri Gazzaev, Aykut Kocaman, Ersun Yanal, İsmail Kartal, Vitor Pereira ve Şenol Güneş gibi alanında tecrübeli hocalarla çalışmıştır. Kariyerine ilk olarak Vestel Manisasporda Başlayan Caner Erkin nereli sorusunun cevabı, Caner Erkin Edremitlidir.

Vestel Manisasporda 2004-2005 yılları arasında sözleşme imzalamıştır. 18 Aralık 2004 yılında ilk lig maçına çıkmıştır. İlk maçını Karşıyaka ile oynamıştır ve bu şekilde 1. Lig maçına çıkmıştır. Caner Erkin ile beraber 2006-2006 sezonunda Vestel Manisaspor başarı göstererek Süper Lig’e yükselmiştir ve bu şekilde yavaş yavaş Caner Erkin adından söz ettirmeye başlamıştır. Daha sonra oynadığı Malatyaspor maçında 2 gol birden atarak ilk golünü atmış oldu. Vestel Manisaspordaki son maçına 2006-2007 sezonunun 17. Haftasında CSKA Moskova isimli futbol takımına 3.5M pound karşılığında transfer oldu.

CSKA Moskova’da tam 33 kez forma giyerek saha çıktı ve Lig maçları, Kupa maçları, Avrupa Kupası ve 7 kez UEFA Şampiyonlar Ligi maçı oynayarak sahada yer aldı. CSKA Moskova ile birlikte çalışırken iki defa Kubok Rossi Şampiyonluğunu yaşadı. 2008-2009 sezonunda da Rusya Premier Ligasa ve UEFA kupasında toplam 13 kez daha forma giydi.

Caner Erkin 2009-2010 yılları arasında sonradan satın alınabilme seçeneği de göz önünde bulundurularak Galatasaray Spor Kulübü’ne CSKA Moskova tarafından 1 yıl için kiralanmıştır. Caner Erkin nereli sorusuna cevaben Edremit’li olan başarılı futbolcu, antrenmanlarda oldukça iyi performans göstererek Galatasaray’da takımda yer almayı başarmıştır. Fakat bir antrenman sırasında Arda Turan ile tartışma yaşamış ve takımdan ayrılmak istemiştir.

Caner Erkin 3 Haziran 2010 tarihinde Fenerbahçe ile 4 yılık bir anlaşma imzalamıştır ve Fenerbahçe’de ilk golünü Eskişehirspor’a atmıştır. Bu şekilde ilk kez lig şampiyonluğun yaşamıştır. Miroslav Stoch ile Issıar Dia ile rekabete girecek kadar başarılı performanslar sergilemiş ve iyi bir sezon geçirmiştir. Hatta bu iki futbolcu ile rekabeti 2011-2012 sezonunda da devam etmiştir.

Bu sezonda Caner Erkin tam 29 kez Fenerbahçe forması giymiş toplamda 2 gol atmıştır. 16 Mayıs 2012 Türkiye Kupası finalleri oynandı ve Bursaspor’la olan karşılaşmalarında ilk 2. Dakikada attığı golle takımını öne geçirmiştir. Maçın sonunda Fenerbahçe 29 yıl sonra Türkiye Kupasını kazanmıştır. Şimdi ise son olarak Beşiktaş Jimnastik Kulübünde forma giyen ünlü futbolcu Beşiktaş’ta kendisini daha mutlu hissedeceği için geçtiğini belirtmiştir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal