Caner Eler Kimdir?

Caner Eler Vikipedi? Caner Eler evlendi? Caner Eler doğum tarihi? Tüm bu soruların cevaplarını sizler için derledik.

31.05.2018-20:25 - (Son Güncelleme: 31.05.2018-20:15) Caner Eler Kimdir?

Socrates Dergi Genel Yayın Yönetmeni / Spor Yorumcusu

1980’de Mersin’de dünyaya geldi. İstanbul’da Saint-Benoit Fransız Lisesi mezunu oldu. Mühendisliğe merak saldı. Ancak 2006’dan beri Eurosport Türkiye’de spiker. NTV Spor ve D-Smart’ta spiker-yorumcu olarak vazife yaptı. Radikal, Four Four Two, GQ gibi kurumlarda yazarlık vazifesi yaptı. Socrates Dergi’nin Genel Yayın Yönetmeni. Aynı zamanda beIN Sports’ta basketbol yorumculuğu yapıyor.

Kendi ağzından Caner Eler'in hayat hikayesi;

1980’de dünyaya geldim. Sağlıklı ve sporcu bir çocuk olarak büyüdüm. 5 yaşında babamı kaybetmeme karşın annem ve ailem bana çok iyi baktı.

7 yaşında basketbol oynamaya başladım. İTÜ’de oynuyor, Saint-Benoit Fransız Lisesi’nde öğrenim görüyordum.

Sonrasında 2000 senesi sonlarında sağ dizimde feci ağrılar duymaya başladım. Hem basketbolcu hem taze bir üniversite öğrencisiyken ve birçok düşüncem varken kemik kanseri olduğumu söylediler. Tıp dilinde Osteosarkom deniyor.

Yaşamın ortasına düşen bir bombaydı. Ya basketbolcu veya mühendis olacak iken kanser oldum. Üstelik bir doktor grubu beni karşılarına alıp hastalığımı yüzüme açıklamışlardı.

Yaşamsal tehlike vardı. Tedavi başlamalıydı.

Bunlar, haberi almamın ardından Nuri Bilge Ceylan filmlerindeki ‘yalnızlık duygusu ile dolu tren istasyonunda’ yalnız başıma eve gidiş için beklerken, düşündükçe idrak etmekte zorlandığım şeylerdi o sıralarda.

Ardından yalnız kalmadım hiç. Aile, arkadaşlar ve çevremdeki insanlar değişik biçimde sarıp sarmaladılar. O husuta şanslıydım.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal