Çalımbay Antalyaspor Kadrosunu Belirledi!

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, yarın oynanacak Antalyaspor deplasmanı öncesi kadroyu büyük ölçüde netleştirdi.

27.04.2018-17:48 - (Son Güncelleme: 27.04.2018-17:28) Çalımbay Antalyaspor Kadrosunu Belirledi!

Tecrübeli teknik adam, savunmada Hubocan’ın yanında Okay’ı kullanmayı düşünürken orta sahanın ortasını ise Onazi - Kucka ikilisinden oluşturmayı planladı.

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında karşılaşacağı Antalyaspor'u mağlup ederek 2 maçlık kazanamama serisini sonlandırmak isteyen bordo mavili ekibin teknik direktörü Rıza Çalımbay kadrosunu belirledi.

Antalyaspor karşısında kaleyi Demir Grup Sivasspor karşılaşmasındaki gibi genç file bekçisi Uğurcan Çakır'a teslim edecek olan deneyimli çalıştırıcı, savunmayı ise Pereira, Okay Yokuşlu, Tomas Hubocan ve Filip Novak'tan oluşturmayı düşünüyor.

Orta sahada, ön libero pozisyonunda oynayan Okay'ı stoperde oynatacak olması sebebiyle sakatlığını atlatan Ogenyi Onazi ve Jurac Kucka ikilisine şans verecek Çalımbay'ın hücum bölgesinde ise farklı bir tercihe yöneleceği belirtildi.

55 yaşındaki futbol adamının, forvet arkasında Arjantinli yıldız Jose Sosa'yı oynatması beklenirken, sol kanatta Yusuf Yazıcı, sağ kanatta ise sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek Abdülkadir'in yerine Olcay Şahan’a forma vermesi bekleniyor.

Bordo mavili ekibin Antalya deplasmanında en büyük gol silahı ise tedavisi biten Burak Yılmaz olacak. Karadeniz temsilcisinde sakatlıkları süren Onur Kıvrak, Fabian Castillo, Uğur Demirok, Kamil Ahmet Çörekçi ve Abdülkadir Ömür Antalyaspor deplasmanında takımdaki yerlerini alamayacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal