Çalhanoğlu'na İtalyan Basınından Övgü!

İtalyan basını, milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu hakkında övgü dolu ifadeler kullandı.

26.04.2018-15:15 - (Son Güncelleme: 26.04.2018-15:30) Çalhanoğlu'na İtalyan Basınından Övgü!

Serie A ekiplerinden Milan forması giyen milli oyuncumuz Hakan Çalhanoğlu’na İtalyan basınından övgü dolu yorumlar yapıldı.

Bu sezonun başında Almanya’nın Bayer Leverkusen takımından Milan'a transfer olan milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, başarılı performansıyla İtalyan basınında geniş yer buldu. Başarılı orta saha, İtalyan Corriere Dello Sport Gazetesi'ne değelendirmelerde bulundu.

Çalhanoğlu, Milan Teknik Direktörü Gennaro Gattusso'nun kendisine gösterdiği yakın ilgi sonrası takıma çok daha çabuk adapte olduğunu belirtirken, "Oyun kaliteme güvenen Gattuso'nun her konuda beni desteklemesiyle ortaya çıkan sonuç kaçınılmaz oldu" dedi.

Milli oyuncu, takım arkadaşları ile bazen dil probleminden dolayı anlaşmakta zorluklar çektiğini ve bu durumun kendisini olumsuz etkilediğini vurgularken, şu anda arkadaşlarıyla anlaştığını ve daha rahat iletişim kurabilmesi nedeniyle çok mutlu olduğunu ifade etti.

“INTER’E TRANSFER OLABİLİRDİM”

Çalhanoğlu, bir dönem Inter ile transfer görüşmesinde bulunduğunu da ekledi ve 'İtalyan kültürünü çok beğeniyorum ve İtalyanlar çok nazik insanlar' şeklinde konuştu. Milan’ın 10 numarası, bir dönem Inter'le de transfer görüşmelerinde bulunduğunu fakat takımıyla istenilen anlaşmanın gerçekleşmediğini ve transferinin yattığını açıkladı.

Hakan Çalhanoğlu ile ilgili yapılan haberde, milli oyuncunun kısa bir zamanda takımdaki yerini sağlamlaştırdığı vurgulanırken, 'Milan onunla daha iyi' denildi. Milan'ın Çalhanoğlu’nun takıma ardından bu yana puan ortalamasının yükseldiği belirtilirken, "Milan'ın puan ortalaması Hakan'ın olmadığı dönemde 0,71 iken o oynamaya başladığı günden bu yana artış gösterdi ve ortalama puan 1.87 olmaya başladı" değerlendirmesi yapıldı.

İtalyan ekibinde yapılan teknik direktör değişikliğinin Hakan’ı olumlu etkilediği şeklinde görüş belirtilirken, "Özellikle teknik direktör değişikliği olduğu andan itibaren Hakan, istediği performansı Gattusso ile bulmaya başladı" ifadeleri kullanıldı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal