'Çakır'ın Derbi Yönetme Şansı Yok'

Eski Hakem Deniz Çoban, Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak karşılaşma öncesi hakem performanslarını değerlendirdi.

10.03.2020-09:48 - (Son Güncelleme: 10.03.2020-09:43) 'Çakır'ın Derbi Yönetme Şansı Yok'

Zor maçlara, zor maçın altından kalkacak tecrübe ve birikime sahip hakemlerin atanması esastır. Normal şartlarda bu isimler genellikle FIFA kokartlı hakemlerdir. Bu hafta oynanacak derbide ise sanki bu gelenek yıkılacak gibi görünüyor.

FIFA listesindeki hiçbir isim normal atama prensiplerine göre bu maç için uygun görünmüyor. Arda Kardeşler bu hafta Beşiktaş, Mete Kalkavan da Galatasaray maçı yönettiği için derbiyi yönetme şansını kaybettiler.

“ÇAKIR’IN ŞANSI YOK”

Ali Palabıyık da Çarşamba akşamı Trabzonspor’un erteleme maçına çıkacağından, o da derbi şansını kaybetti. Cüneyt Çakır’ın Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi sonrası muhatap olduğu eleştiriler, Hüseyin Göçek’in de Göztepe - Beşiktaş maçındaki kural hatası tartışmaları nedeniyle şansı yok. Halil Umut Meler ise son derbi karnesi kötü olduğu için zorlu maçın hayli uzağında...

“AYDINUS 500 GÜNDÜR TÜRK TELEKOM’A ÇIKAMIYOR”

Tüm derbilerin değişmez adayı Aydınus ise, Jailson - Belhanda gerginliğinin olduğu tartışmalı derbiden bu tarafa 500 günü aşkın süredir Türk Telekom’un çimlerine çıkamıyor. Bir çırpıda tecrübeli tüm hakemleri saydım... Atama prensiplerine sadık kalındığı takdirde bu derbide MHK’dan sürpriz bekliyorum ve Abdulkadir Bitigen’i aday görüyorum. Plasesi ise Yaşar Kemal Uğurlu olur düşüncesindeyim.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal