Çağlar Söyüncü Kimdir?

Altınordu Kulübü Başkanı Mehmet Seyit Özkan, milli futbolcu Çağlar Söyüncü'yü Arsenal'in istediğini açıkladı. Peki Çağlar Söyüncü kimdir?

03.05.2018-13:09 - (Son Güncelleme: 03.05.2018-16:09) Çağlar Söyüncü Kimdir?

Bundesliga ekiplerinden Freiburg forması giyen milli stoperle İngiltere’nin dev ekibi Arsenal ilgileniyor.

Freiburg’a transfer öncesinde Altınordu takımında forma giyen Söyüncü ile ilgili, Altınordu Başkanı Mehmet Seyit Özkan, flaş bir açıklamada bulundu. Özkan, Çağlar Söyüncü'yü büyük takımlar istiyor. Bayern Münih de talipleri arasında ama o Premier Lig'e gidiyor. Çağlar Söyüncü, Arsenal’le anlaşmak üzere. Arsenal bizden genç takım bilgilerini istedi.  Güçlü, başarılı bir oyuncu ve bizim de payımız olduğu için bana da sordular” ifadelerini kullandı.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ KİMDİR?

Almanya Bundesliga takımlarından Freiburg forması giyen Çağlar Söyüncü 1.87 boyunda ve 22 yaşındadır.

1996 senesinde doğan genç oyuncu Çağlar Söyüncü futbol hayatına Menemen Belediyespor alt yapısında başlamış ardından da, Bucaspor, Gümüşorduspor takımlarında oynamıştır. Profesyonel kariyeri Altınordu takımında aşlayan Çağlar Söyüncü, özellikle o dönem Fatih Terim tarafından A Milli Takım aday kadrosuna çağrılması ile dikkatleri üzerine çekmeyi sağlamıştır.

Başarılı savunma oyuncusu Çağlar Söyüncü, Türkiye U-18 ve Türkiye U-19 kategorilerinde de Milli takım formalarını giymiştir. Çağlar Söyüncü aslen İzmir’lidir.

2016 yılında Almanya’nın köklü takımlarından olan ve şu anda Bundesliga Ligi'nde yer alan SC Freiburg takımına transfer olmuştur.

2 sezon önce 2 milyon 650 bin Euro karşılığında Altınordu'dan Almanya'nın Freiburg ekibine transfer edilen Çağlar Söyüncü'yü bir süredir Avrupa'nın büyük takımları takip ediyordu.

A Milli Takım forması da giyen Çağlar Söyüncü 2 sezondur formasını giydiği Freiburg ile 54 karşılaşmaya çıktı ve 2 asist kaydetti.

Arsenal'in Çağlar Söyüncü'nün bonservisi konusunda Alman ekibine 20 ila 30 milyon Euro civarında bonservis bedeli ödeyeceği tahmi ediliyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal