Çağlar: 'Şampiyonluk Yolunda Emin Adımlarla İlerliyoruz'

Bursaspor’da Adana Demirspor'u yenmelerinin sevinci yaşanıyor. Bursaspor'un futbolcuları, mücadelenin ardından basına konuştu ve hedeflerinin Lig'den çıkmak olduğunu söylediler.

17.02.2020-13:31 - (Son Güncelleme: 17.02.2020-13:32) Çağlar: 'Şampiyonluk Yolunda Emin Adımlarla İlerliyoruz'
TFF 1. Lig’de Bursaspor, evinde konuk ettiği Adana Demirspor’u 2-1 mağlup ederek puanını 39’a çıkardı. Şampiyonluğa bir adım daha atan Bursa ekibinde maçın ardından büyük sevinç yaşandı. Futbolcular hep beraber seyircilere giderek 3 puanı doyasıya kutlarken, kritik maça dair düşüncelerini de söyledi.

Futbolcuların açıklamaları şu şekilde:

Abdou Razack Traore: “Bugün futbolda sadece kalite önemli değil, eğer elinizden geleni yaparsanız, en iyi şekilde çalışırsanız zaten sonuçları alıyorsunuz. Bugün de bunu gördük. Profesyonel oyuncu olarak zaten sizin bir böyle bir ödeviniz var, en hızlı şekilde adapte olma konusunda. Burada güzel bir grup var hem oyuncular, hem taraftar, hem personel. Bu yüzden gayet hızlı bir şekilde takıma adapte oldum. Net bir hedef için savaşıyoruz ve bu hedefe doğru ilerliyoruz. Bu yüzden mutluyuz”

Yevgen Seleznov: “Bursaspor, benim için çok önemli. Tek amacımız var, o da şampiyon olup Süper Lig’e çıkmak. Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında da galibiyete uzanmak için her şeyi yapacağız. Bu maçtan daha zor olacağı kesin çünkü hava şartları zorlu ve çok soğuk olacak ama mücadele edeceğiz. Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı final maçı olmaz. Geride 12 maç daha var, aslında her maç ayrı bir final. Erzurum’u yensek bile yetmeyecek, mutlaka diğer maçları da kazanmamız gerekecek. Sonraki hafta Menemenspor’u da yendiğimizde yine 3 puan alacağız” diye konuştu.

“Sahada harika bir atmosfer vardı. Adana Demirspor’a karşı mücadele ettik ama taraftarımız bize çok yardımcı oldu. Taraftar harika bir atmosfer yaşattı. Onlara özellikle teşekkür etmek istiyorum”

Çağlar Şahin Akbaba: “Çok güzel bir maçın olacağı başından belliydi. Rakibin de kalitesi belliydi. Bu maçlar tabii şampiyonluğun geleceği, 6 puanlık maçlar. Mücadelemiz sayesinde güzel bir galibiyet aldık. Hedefimiz her zaman başından beri Bursaspor’un şampiyonluğu. Bu şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Adana Demirspor’a başarılar diliyorum, inşallah biz de bu şekilde giderek hedeflediğimiz Süper Lig’e geri döneceğiz. Takım arkadaşlarımın yüreğine sağlık, çok iyi mücadele ettiler. Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı da çok kritik bir viraj, o maçı da kazanarak zirveye adımızı yazdıracağız inşallah”

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal