'Bütün Oyuncular 'Koronavirüs' Taramasından Geçirilmeli'

HES Kablo Kayserispor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, ‘koronavirüs’ önlemi olarak oyuncuların hepsine test yaptırılıp kontrol edilmesini istedi.

16.03.2020-16:18 - (Son Güncelleme: 16.03.2020-16:14) 'Bütün Oyuncular 'Koronavirüs' Taramasından Geçirilmeli'
Süper Lig’in 26’ncı hafta karşılaşmalarında evinde BtcTurk Yeni Malatyaspor’u 2-1 yenen HES Kablo Kayserispor’da başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Mustafa Tokgöz açıklamalar yaptı. Elde ettikleri 3 puan ile yarışta olduklarını vurgulayan Tokgöz, "Maçı taraftar için oynadık. Zorlu bir karşılaşmaydı. Daha farklı bir skorla galip de gelebilirdik. Galiba bu sezon rahat bir galibiyet almak kaderimizde yok. Karşılaşmadan galip gelerek yarışta olduğumuzu gösterdik" dedi.

“BÜTÜN FUTBOLCULAR TARAMADAN GEÇİRİLMELİ”

Dünyayı etkisi altına alan ‘koronavirüs’ hakkında konuşan Tokgöz, "Dünyada ve ülkemizde ‘koronavirüs’ diye bir bela var. Sağlık Bakanlığı bu konuda önemli tedbirler aldı. Bu tedbirler çerçevesinde yurt dışından gelenler karantina altına alınıyor. Ancak bundan 1 hafta ya da 5 gün önce yurt dışından yabancı futbolcunun akrabası, arkadaşı, eşi veya menajeri geldi. Sağlık her şeyden önce gelir. Bu durum çok ciddi. Benim şöyle bir önerim var; bütün takımlardaki her futbolcuya ‘koronavirüs’ taraması yapılması gerekiyor. Bu ligde oynayan futbolcuların olduğu tüm şehirlerde ‘koronavirüs’ tehlikesi var. Bu konu şakaya gelmez. Diğer kulüp başkanlarının da benim gibi düşündüğüne inanıyorum. Sağlık Bakanlığı ve yetkililer bu konuda acil önlem almalı" sözlerini kullandı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal