Buse Naz Çakıroğlu: Altın Madalya ile Dönmek Gurur Verici

Belarus’un başkenti Minsk’te gerçekleştirilen 2. Avrupa Oyunları’nın 51 kilo finalinde son Avrupa şampiyonunu mağlup ederek altın madalyanın sahibi olan milli boksör Buse Naz Çakıroğlu, açıklamalarda bulundu.

02.07.2019-18:46 - (Son Güncelleme: 02.07.2019-18:40)

Belarus’un başkenti Minsk’te gerçekleştirilen 2. Avrupa Oyunları’nın 51 kilo finalinde son Avrupa şampiyonunu mağlup ederek altın madalyanın sahibi olan milli boksör Buse Naz Çakıroğlu, Fenerbahçe TV'ye açıklamalarda bulundu.

ALTIN MADALYA İLE DÖNMEK GURUR VERİCİ   

Şampiyonluğu değerlendiren başarılı genç boksör, “Yaklaşık 1 yıldır Avrupa Oyunları için hazırlanıyoruz. Avrupa Oyunları'ndan altın madalyayla dönmek gurur verici. Her şeyden önce İstiklal Marşımızı okuttuk. Binlerce seyirci ayakta İstiklal Marşımızı dinledi, bayrağımızın göndere çekilmesini izledi. Bu bizim için çok önemli. Bunu başardığım için çok mutluyum. Böyle önemli ve büyük bir turnuvayı bu şekilde sonuçlandırdığımız için çok mutluyuz.” dedi.

GURUR VERİCİ MESAJLAR ALIYORUM   

Toplumsal Cinsiyet Eşitliği konusunda herkesi dayanışmaya ve harekete geçmeye çağıran HeForShe hareketiyle ilgili ise Buse Naz, “Kadın-erkek ayrımı eskiden daha fazlaydı. HeForShe bizim için çok olumlu. Sosyal medyadan çok fazla mesaj alıyorum ve genellikle erkeklerden mesaj geliyor. Gurur verici mesajlar. Biz, her şeyi yapabiliriz. Kadın olmak hiçbir şeye engel değil ve birçok şeyi başarabildiğimizi ispatladık." diye konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal