Bursaspor’dan Sponsorluk Anlaşması!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor, Bursa'da faaliyet gösteren meyve suyu şirketi Aroma ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

13.09.2018-16:41 - (Son Güncelleme: 13.09.2018-16:38) Bursaspor’dan Sponsorluk Anlaşması!

Bursa’da faaliyet gösteren meyve suyu firması Aroma, Bursaspor ile tozluk sponsorluğu konusunda sözleşme imzaladı.

Yeşil beyazlı ekibin resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, kulübün Aroma ile imzaladığı sponsorluk anlaşmasının protokol töreni Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde düzenlendi.

Törende açıklamalarda bulunan Bursaspor Başkanı Ali Ay, şehrin ve sektörün önde gelen köklü firmalarından Aroma'nın bu sezon da kendilerini yalnız bırakmadığını belirtti. Yeşil beyazlı kulübün başkanı Ali Ay, şu ifadeleri kullandı:

"Yıllardır reklam desteğini esirgemeyen Aroma, geçtiğimiz sezon bunu tozluk sponsorluğuyla taçlandırmıştı. Bu yıl da yine tozlukta bulunacaklar. Aynı zamanda stadımızdan loca da alarak kulübümüze büyük bir destek sağladılar. Sağ olsunlar ürün desteğini de sürdürüyorlar. Kendilerine gerçekten yürekten teşekkür ediyorum. Bursaspor, Bursa'nın değerleriyle yükseliyor. Yarım yüzyıldır Bursa'nın Türkiye'ye ve dünyaya açılan gururu Aroma'ya da nice 50 yıllar diliyorum. Tekrar Aroma AŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mahmut Atom Duruk'a ve Aroma Genel Müdürü Sefer Kılınç'a teşekkürlerimi sunuyorum."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal