Bursaspor'dan 'Ligler Ertelensin' Talebi

ING Basketbol Süper Ligi takımlarından Frutti Extra Bursaspor, gerçekleştirdiği açıklama ile liglerin ertelenmesi için görüşlerini sunarak, verilecek her türlü karara saygı duyacağını duyurdu.

13.03.2020-15:12 - (Son Güncelleme: 13.03.2020-15:08) Bursaspor'dan 'Ligler Ertelensin' Talebi
TBF tarafından yapılan açıkalamada profesyonel liglerdeki maçların bugünden itibaren, Nisan ayının bitimine kadar taraftarsız yapılmasını kararlaştırdı.

Konuyla alakalı olarak ING Basketbol Süper Ligi takımlarından Frutti Extra Bursaspor ise, açıklama yaparak liglerin ertelenmesi yönünde bir çağrı yaptı.

Frutti Extra Bursaspor’dan gelen açıklamada şu sözlere yer verildi:

“Tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 adlı koronavirüs salgının ülkemizde de tespit edilmesinin ardından Nisan ayı sonuna kadar tüm spor müsabakalarının seyircisiz olarak oynanacağı açıklanmıştır. Öncelikle sağlık ilkesinden hareketle, seyirciler kadar sporcu ve görevlilerin de sağlığının düşünülmesi gerekmektedir. Nitekim pek çok ülkede liglerin ertelenmesine ya da askıya alınmasına karar verilmiştir. Ayrıca konuya mali açıdan bakıldığında spor müsabakalarının seyircisiz oynanması, seyirci hasılatlarında yaşanacak gelir kaybı nedeniyle ciddi mali zorluklar yaşayan tüm kulüplerimiz adına önemli sıkıntılar doğuracaktır. Bu nedenlerle liglerin seyircisiz oynanması yerine, yaşanacak gelişmelere liglerin ertelenmesi görüşünde olduğumuzu devletimizin ve ilgili kurumlarının dikkatine arz ederiz. Hiçbir başarı ve değer insan sağlığından önemli değildir. Bu konuda alınacak her türlü karara da saygılı olduğumuzu belirtiriz”
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal