Bursaspor'dan Efsane Başkanına Vefa!

Bursaspor, 2013 yılında hayatını kaybeden İbrahim Yazıcı’yı unutmadığını bir kez daha gösterdi.

02.06.2018-12:27 - (Son Güncelleme: 02.06.2018-12:22) Bursaspor'dan Efsane Başkanına Vefa!

Bursaspor Kulübü, Özlüce Tesisleri’nin adın Bursaspor Kulübü İbrahim Yazıcı Tesisleri olarak değiştirerek şampiyon başkanını unutmadığını bir defa daha gözler önüne serdi.

Yeşil-beyazlı takımın Olağan Genel Kurulu'nda oy birliği ile alınan karar sonrası Özlüce Tesisleri'nin adı, Bursaspor Kulübü İbrahim Yazıcı Tesisleri olarak değiştirildi. Tesis girişindeki tabela, Başkan Ali Ay, yönetim kurulu üyeleri ve taraftarların yer aldığı törenle yeni adıyla değiştirildi.

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay törende şu ifadeleri kullandı.

"Bugün Bursaspor’umuzun 55. kuruluş yıl dönümü. Özellikle bugünü tercih ettik. Serkan Yazıcı, Efsun Yazıcı ve aileyi de aradım. Aile Bursa dışında olduğu için törene katılamadı. Kongrede bunun kararı verilmişti. Artık tesisimizin ismi Bursaspor Kulübü İbrahim Yazıcı Tesisleri olacak. Tüm yazışmalarımız, resmi evraklarımız Bursaspor Kulübü İbrahim Yazıcı Tesisleri’nden gidecek. Allah inşallah bizlere de böyle anılmayı nasip eder. Bu camiada Orhan Özselek’ler, İbrahim Yazıcı’lar artsın. Biz de gereken değeri gösterelim. Hayırlı uğurlu olsun”



Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal