Bursaspor’dan Ankaragücü’ne!

Spor Toto Süper Lig’in yeni ekiplerinden MKE Ankaragücü, geçtiğimiz sezon Bursaspor’da forma giyen Ricardo Faty ile anlaşmaya vardı.

28.06.2018-09:39 - (Son Güncelleme: 28.06.2018-09:37) Bursaspor’dan Ankaragücü’ne!

Beştepe Tesisleri'nde kulüp başkanı Mehmet Yiğiner ile bir görüşme gerçekleştiren tecrübeli oyuncu, Ankara temsilcisi ile bir yılı opsiyonlu iki yıllık sözleşme imzaladı.

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner, Faty transferinin her iki taraf için de hayırlı olmasını dilerken, “Faty iyi futbolcu. Teknik heyetin raporları doğrultusunda kendisini renklerimize bağladık." dedi.

Teknik heyetin transfer listesinde yer alan oyunculara odaklandıklarını vurgulayan Yiğiner, "Transfer yasağımız hala devam ediyor ancak 18 dosyadan sadece 2 tane kaldı. Yalnızca Hakan Kutlu ve Aydın Toscalı'nın dosyaları kaldı. Onlardan da bir indirim isteyeceğiz. Bizden önce sözleşmeleri feshedilmiş ve gönderilmişler. Bu ücret çalışılmadan talep edilen ücret. Onlar da Ankaragücü'nü seviyor ve dolayısıyla bir özveri göstereceklerini düşünüyorum. Alacaklarının bir kısmını bırakırlarsa, yarın transfer yasağımız kalkar. Zaten yasak, her şekilde kalkacak." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal