Bursaspor'da İbrahim Üzülmez Etkisi

"Deli İbrahim" lakabı ile anılan İbrahim Üzülmez, teknik direktörlük kariyerini sürdürdüğü Bursaspor'da çıktığı 4 karşılaşmanın 3'ünden galibiyetle ayrıldı.

27.01.2020-15:05 - (Son Güncelleme: 27.01.2020-15:00) Bursaspor'da İbrahim Üzülmez Etkisi

Beşiktaş'ta futbol kariyerinde "Deli İbrahim" lakabı ile anılan İbrahim Üzülmez, teknik direktörlük kariyerini sürdürdüğü Bursaspor'da çıktığı 4 karşılaşmanın 3'ünden galibiyetle ayrıldı.

TFF 1. Lig takımlarından Bursaspor'da 2019-2020 sezonunun 16. haftasında takımın başına geçen teknik direktör İbrahim Üzülmez, yeşil-beyazlı takımla çıktığı son 4 mücadelenin 3'ünden galibiyetle ayrılarak taraftarı mutlu etti.

Teknik direktörlük kariyerine Elazığspor'da başlayan İbrahim Üzülmez, Gençlerbirliği, Gaziantepspor ve Çaykur Rizespor takımları ile devam etti.

Üzülmez, 15. haftasında Altınordu ile deplasmanda 0-0 berabere biten karşılaşma sonrası görevinden alınan teknik direktör Yalçın Koşukavak'ın ardından Bursaspor ile anlaşma sağladı.

Yeşil-beyazlı takım, yeni teknik direktörü İbrahim Üzülmez önderliğinde ilk karşılaşmada, 16. haftada deplasmanda Ekol Göz Menemenspor'a 2-1 mağlup oldu. Daha sonra ligde 7 karşılaşmadır mağlup olmayan ve zirvede yer alan Hatayspor'u sahasında 2-1 yenen Üzülmez önderliğindeki Bursaspor, devre arasına moralli girdi.

Hazırlık kampının sonrasında ligin 18. haftasında sahasında Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup eden Bursa ekibi, geçen hafta zorlu mücadelede Akhisarspor'u deplasmanda 1-0 yenmeyi başardı.

Kritik karşılaşmalardan kayıpsız dönerek 3 maçlık galibiyet serisi yapan Bursaspor, taraftarının "Timsah Arena" olarak adlandırdığı Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'ndaki mücadelelerde tek mağlubiyet aldı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal