Bursaspor'da, İbrahim Üzülmez Dönemi Başladı

TFF 1. Lig takımlarından Bursaspor, teknik adam İbrahim Üzülmez ile 1,5 yıllık resmi sözleşmeye imza attı.

21.12.2019-13:04 - (Son Güncelleme: 21.12.2019-12:55) Bursaspor'da, İbrahim Üzülmez Dönemi Başladı

Bursaspor kulübünün Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde yapılan imza töreninde açıklama yapan İbrahim Üzülmez, Bursaspor'a geldiğinden dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

Bursaspor'un büyük bir camia olduğunu söyleyen Üzülmez, "Takımı bu zor dönemde ayağa kaldırmak için bir değişim oldu. Geliş amacımız Bursaspor camiasını daha ileriye taşımak. Başarı çok kolay değil, başarıya giden yollar çetrefilli yollardır. Biz bunu bilerek buraya geldik. Oyuncularıma da söyledim, Bursaspor armasını en ileriye taşımak için yapmamız gerekenler var. Onlardan birisi de çok çalışmak, çok çalışmak, çok çalışmak." diye devam etti.

Üzülmez, kulüpte zaman geçtikce güzel işler gerçekleştireceklerine inandığına değinerek, Bursaspor'u daha ileri taşımak için herkesin Bursaspor'a sahip çıkması gerektiğini söyledi.

Eleştirilere açık bir insan olduğunu belirten Üzülmez:

"Bazen olumsuz eleştiriler de olabiliyor. Türkiye'de en çok eleştirilen kişilerden birisi benim. Eleştiriye sonuna kadar açığım ama herkesin bize destek vermesi gerekiyor. Amacımız şampiyon olarak Süper Lig'e çıkmak. Taraftar kızacaktır bağıracaktır ama önemli olan işin sonunda ortak paydamız olan şampiyonluğu yaşamaktır. Umarın bu güzel birlikteliğin sonunda şampiyonluk olur. Bursaspor büyük bir camia, burada yapmamız gerekenler var. İnşallah Allah bize şampiyonluk mutluluğunu nasip eder. İnşallah bize güvenen insanlara karşı mahcup olmayız." dedi.

İmza törenine dahil olan Bursaspor Kulübü Başkanı Mesut Mestan,İbrahim Üzülmez'e şans diledi.

İbrahim Üzülmez'i geçmişten herkesin başarılarını bildiğini söyleyen Mestan, "Futbolculuktaki ve teknik direktörlükteki başarılarını biliyoruz. 1,5 yıl sözleşme yaptık, Süper Lig opsiyonlu. İnşallah Bursaspor'umuza hayırlı olacak." dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal