Bursaspor'a Hırsız Girdi! Kabloları Çaldılar!

Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda bulunan kabloları hırsızlar çaldı..

25.07.2019-17:22 - (Son Güncelleme: 25.07.2019-17:15) Bursaspor'a Hırsız Girdi! Kabloları Çaldılar!

Bursaspor zor günler geçirmeye devam ediyor.. Geçtiğimiz sezon kötü bir performans sergileyip Spor Toto Süper Lig'den düşen yeşil beyazlılar kabus yaşamaya devam ediyor..

Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’na giren hırsızlar, ana kabloları kesip içindeki bakırları çaldılar. Zararın boyutunun 300 bin Tl civarında olduğu öğrenilirken Bursaspor suç duyurusunda bulundu. Konuyla ilgili gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

 Bursaspor Kulübü İdari Asbaşkan ve Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Yavuz Aman, 

"Ana hatların kabloları kesilip soyulmuş ve bu soyulan kabloların da içerisinden bakırlar çıkarılarak timsahın kafasına kadar götürülüp aşağı indirilerek çalınmış” dedi. 

KAÇAK GİRİŞLER ENGELLENECEK

"Stadyumla ilgili çok fazla yapılması gerekenler var. Bizler, bizden sonraki yönetimlerin de rahat edebileceği bir ortam hazırlamaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz yıl en büyük sorunlardan biri olan kaçak geçişler ile ilgili yeni düzenlemelerimiz var. Turnikelerin bulunduğu yerde kapılardan özel güvenlikler istediği kişilere kapıyı açabiliyordu. Bunu tespit etmemizin ardından burada otomasyon sistemi gerçekleştiriyoruz. Bütün kapılara manyetik kilitler konacak. Maç günleri biletliler, yalnızca turnikelerden geçebilecek. Maç bitimine ise 10 dakika kala bütün kapılar tahliye için açılacak" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal