Bursaspor'a Basketbol Takımından Büyük Destek

Bursapor’u zorlu maç öncesinde Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nden Bursaspor Basketbol Takım oyuncuları uğurladı.

21.02.2020-16:16 - (Son Güncelleme: 21.02.2020-16:13) Bursaspor'a Basketbol Takımından Büyük Destek

TFF 1. Lig’in 23. Haftasında Cumartesi günü deplasmanda Erzurumspor ile karşılaşacak olan Bursapor’u zorlu maç öncesinde Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nden Bursaspor Basketbol Takım oyuncuları uğurladı.

Bursaspor futbolcuları ile Bursaspor basketbol oyuncuları, yolculuk öncesinde tesislerde bir araya geldi ve renkli dakikalar yaşandı. Bursaspor Basketbol Takımı kaptanı Ender Arslan, futbolcuları bu önemli karşılaşma öncesinde onlarla birlikte olup ve yolcu etmek istediklerini ifade ederek, “Moral vermek istedik, maşallah çok da iyi gidiyorlar. İnşallah bu kritik maçı da kazanıp Süper Lig yolunda önemli adım atarlar. Biz de futbol takımımızın her zaman destekçisiyiz” ifadelerinde bulundu.

Bursaspor futbol takım kaptanı Selçuk Şahin ise ziyaretlerinden dolayı basketbol takımına teşekkür ederek “Zor bir deplasmana gidiyoruz. Bu ziyaret bizim için moral oldu. Umarım siz basketbolda, biz de futbolda bu şehri ileriye götürecek başarılar elde ederiz” şeklinde konuştu.

Öte yandan Bursaspor’un, BB Erzurumspor karşılaşmasının kamp kadrosu da şu şekilde;
Çağlar Şahin Akbaba, Emrullah Şalk, Ataberk Dadakdeniz, Anıl Karaer, Mamadou Diarra, Cüneyt Köz, Sedat Dursun, Onur Atasayar, İsmail Çokçalış, Kerem Can Akyüz, Aykut Akgün, Selçuk Şahin, Emirhan Aydoğan, Jani ATanasov, Burak Altıparmak, Recep Aydın, Serdar Özkan, Tayfur Bingöl, Abdou Razack Traore, Ali Akman, Kubilay Kanatsızkuş, Yevgen Seleznov, Batuhan Kör.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal